Cancerul este produs de un parazit! Află în ce condiții dobândești boala!

Banner Film Experience

aqui ahora - cancerul este produs de un parazit

Această extraordinară afirmație îi aparține unui veteran al produselor de sănătate din România, și ne referim aici la inginer chimist Ștefan Manea.

El se alătură cercetătorilor care susțin că această boală, cea mai temută la acest moment si în cea mai mare creștere, are cauze până acum complet ignorate!
Prin urmare cancerul de colon nu este rezultatul unei diete sărace în fibre, după cum cel pulmonar nu are legătură cu fumatul, iar cancerul pancreatic nu e neapărat efect al consumului de alcool.

Da, pot fi considerați factori favorizanți, dar ei nu reprezintă cauza!

Întrucât afirmația este, la o primă auzire, șocantă, stau de vorbă cu inginer chimist Ștefan Manea, proprietarul uneia dintre cele mai mari companii de produse de sănătate din România, pe care-l rog să detalieze pe înțelesul tuturor.

Acesta ne dezvăluie lucruri uluitoare, care necesită un grad ridicat de receptivitate, întrucât contrazic ceea ce este deja acreditat despre această boală:

’’În prezent, specia umană este infestata masiv cu paraziți. Într-adevăr, acești paraziți au făcut dintotdeauna casă bună cu gazdele lor, oamenii, dar aici vorbim de un parazit cu totul special, numit trematodul intestinal uman. Dacă acest parazit este distrus, evoluția cancerului se va opri imediat!’’

Ascult cu interes vorbele lui și evaluez cauzele despre care se știe că duc la cancer, inclusiv cele de ordin genetic. Îi adresez o întrebare scurtă la care aștept un răspuns cât se poate de detaliat și lămuritor. Îl obțin:

Cum poate trematodul, un banal vierme intestinal să ducă la cancer? În aceste condiții, cum rămâne cu teoria că factorii genetici predispun?

“Pentru a înțelege mai bine cancerul trebuie să înțelegem lucrurile importante despre parazitul care îl produce, îmi răspunde Ștefan Manea. Trematodul este un parazit intestinal plat care este studiat încă din anul 1925. De obicei, acesta trăiește în intestine unde nu produce foarte multe daune, poate colită sau sindromul intestinului iritabil, cel mult. La acest nivel îl putem considera inofensiv, pentru că deși fabrică milioane de ouă în corpul nostru, le eliminăm prin intermediul tranzitului intestinal.

Numai că unii dintre noi suferim însă de mici leziuni ale intestinului care permit acestor ouă microscopice să fie atrase în circuitul sanguin. Atunci când invadează un organ ca uterul, sau rinichiul provoacă daune extrem de mari, iar dacă se localizează în ficat produce cancer! Ceea ce face ca lucrurile să fie interesante este faptul că se localizează doar în ficatul anumitor persoane – punctează Ștefan Manea  – se pare că numai pacienții care au în organism alcool izopropilic dezvoltă cancerul!

În urma cercetărilor efectuate și a încercărilor de a se stabili numitorul comun al bolnavilor de cancer, s-a constat că pacienții care au cancer, au în ficat atât parazitul trematod cât și alcool izopropilic.

Cât despre factorii genetici despre care m-ați întrebat, aici se întâmplă ceva foarte interesant… Nu neg caracterul predispozant al acestora, dar ceea ce determină ca fiul sau fiica să facă același tip de cancer ca mama sau tatăl, este faptul că aceștia moștenesc și aplică în viețile lor exact aceleași tipare de a se alimenta, de a gândi, de a rezolva situațiile vieții, care duc la instaurarea aceluiași tip de patologie. Este o discuție largă aici pe care o putem relua altădată. În articolul de față să acordăm întreaga noastră atenție parazitului trematod care provoacă instalarea cancerului în prezenta alcoolului izopropilic, pentru a-i lămuri pe deplin pe cititorii noștri. ’’

Ce este de fapt alcoolul izopropilic, și cum ajunge din natură în organismul nostru?

Îmi răspunde Ștefan Manea:

‘’Alcoolul izpropilic este un antiseptic folosit la ora actuală pe scară largă! Pentru că mulți comercianți nu au prins de veste că acestă substanță este vinovată, în anumite condiții, de producerea cancerului, îl vom găsi fără probleme pe cam toate etichetele!

Și nu vă gândiți că îl găsiți numai în produse cosmetice! Nici vorbă! Îl putem identifica într-o sumedenie de produse pe care le aducem în casele și în farfuriile noastre. El se regăsește în hrană noastră cea de toate zilele, în multe dintre cerealele pe care le mâncăm cu lapte dimineața, majoritatea surselor provenind din arome și coloranți care sunt extrase cu ajutorul acestor solvenți. Verificați etichetele produselor și vedeți dacă au cuvântul propanol sau isopropanol. Nu le cumpărați pe acestea! De fapt, nu folosiți nici un produs care conține vreo substanță în care apare cuvântul ‘’prop’’ în lista de ingrediente. Pentru a face asta pe deplin convins, amintește-ți că 100% dintre pacienții cu cancer au alcool izopropilic acumulat în ficat și în țesuturile canceroase!’’, avertizează Ștefan Manea.

Cum poate fi transmis acest parazit și cine este mai expus?

‘’Tremadodele se pot vedea chiar și la un microscop de putere redusă și se găsesc în toate fluidele, în laptele matern, salivă, urină, spermă. Deci poate fi transmis prin sărut, alăptare sau pe cale sexuală. Revin cu observația care trebuie neapărat reținută, că un cancer se va dezvolta în organismul unei persoane infectate numai dacă în corpul său s-a acumulat alcoolul izopropilic despre care am vorbit anterior’’ – ne lămurește Ștefan Manea.

Pacientul bolnav de cancer se poate recupera?

Da – răspunde Ștefan Manea. Distrugerea tuturor paraziților și a stadiilor lor larvare și înlăturarea alcoolului izopropilic din viața pacienților duce la o recuperare remarcabilă, în mai puțin de o săptămână! Vă spun că am putea eradica această boală nenorocită, dacă vom îndepărta trematodele din hrana animalelor de companie, le vom deparazita riguros, vom monitoriza alimentele de origine animală, hrana pentru animale și toate produsele folosite pentru uz uman, pentru a depista acești solvenți. În fiecare dintre noi, în fiecare clipă, există un anumit număr de celule canceroase. Aceastea sunt atacate de sistemul nostru imunitar, și permit bolii să evolueze sau nu. Vestea bună este că putem lucra la capacitatea de apărare a sistemului imunitar, a noastră și a copiilor noștri, utilizând o serie de alimente și substanțe de o valoare excepțională, care se află la îndemâna noastră! Trebuie doar să avem o vigilență mai ridicată’’, accentuează inginer chimist Ștefan Manea.

Pentru a afla mai multe lucruri despre acestea, întrucât cancerul este un subiect inepuizabil, am smuls de la directorul HOFIGAL , promisiunea că vom reveni cu interviuri succesive pe această temă, sub forma unui serial. Am obținut acordul său plin de gentilețe, fapt pentru care îi mulțumim!

Notă: după încheierea acestui interviu, am mers acasă și am verificat toate produsele din baie, bucătărie, sertarul cu medicamente, etc. Am gasit cuvântul prop în lista de ingrediente a nenumărate produse precum spumă de ras, after-shave, apă de gură, loțiune de corp, fixative, ceară de păr, parfumuri, creme de uz medicinal, dar și în produsele alimentare precum: înghețată, băuturi răcoritoare, gumă de mestecat, creme de prăjituri, sos de salată, smântână, etc.

Rezultatul m-a îngrozit! Gradul nostru de expunere este uriaș…! Ne-am facut viețile mai comode, dar plătim cu sănătatea și chiar cu viața!

Fă și tu același test! Te va pune pe gânduri!

Articol scris de Adriana Caranfil


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

75 Responses

 1. Domnul inginer chimist ne prezinta trematodul drept cauzator de cancer cu mare siguranta, dar ce as vrea eu, si ce ma asteptam sa vad de la el, este mentionarea unor studii in aceasta privinta.

 2. a dc e b says:

  În povestea asta, parazitul, incriminat drept cauză a cancerului, are ”soarta” lui Calache. Săracul parazit! Doar pentru faptul că este găsit, mereu, la locul dezvoltării masei tumorale, este considerat, din principiu, vinovat de apariția acesteia. Puțini vor să știe și cum se explică apariția acestuia la locul ”infracțiunii” . Parafrazându-l pe Radoclean August 18, 2014 at 1:58 pm, zic și eu: ”Asa ca sa lasam parazitul in pace sa-si faca meseria ca nu degeaba e acolo unde e” . Chiar așa! Ce ar fi, dacă am lua în calcul și ipoteza că, tumora și trematodul intestinal uman, lucrează în tandem pentru salvarea organismului, nu pentru distrugerea acestuia?

 3. uzo says:

  foarte frumoase aproape toate comenturile , as mai adauga ceva , o purgare la 3 ..4 sapt , dupa consumul a 0,5 ..1,5 litri de moare de varza , consider eu ca e un bun detoxifiant pt colon ..\ !!

 4. Netea Simona says:

  Chiar daca s-ar afla exact care este cauza de declansare a cancerului si tratamentul lui, interesele si biliardele de dolari si euro a firmelor farmaceutice si megastanii in acest domeniu,nu vor permite niciodata sa gasim un tratament pt boala asta cumplita

 5. Daniela says:

  Teoretic primim N informatii despre ceea ce contine hrana noastra ce-a de toate zilele insa, nu si stopam fenomenul pentru a nu se mai folosi E-uri in fabricarea alimentelor! Il putem numi Genocid mondial?!
  Pamantul este secatuit de saruri, minerale etc. iar fructele si legumele nu mai au gustul parfumat din cauza poluarii, pesticidelor, ierbicidelor etc.

 6. se poate vindeca cancerul chiar si in stadii avansate; eu am suferit de cancer ovarian stadiul trei, acum doua luni ; am consumat doar miere organica si ghimbir bine inteles mi-am schimbat si regimul alimentar; dupa trei saptamini cu acest tratament naturist, am fost a doua oara operata pentru ami face un fel de chimioterapie direct pe operatia deschisa; nu a mai fost nevoie , doctori au ramas uimiti, ma vindecasem complect; mau taiat si mau inchis inapoi, spunindumi ca mam vindecat ca sint sanatoasa tun exact asa sa exprimat doctorul; acum sint bine insa imi este frica in continuare ca boala de care am suferit sa nu recidiveze din nou; merg in continuare pe acest remediu naturist si nu am sa renunt la el cred ca toata viata iar celor ce treceti prin aceasta incercare grea va doresc insanatosire grabnica; faceti ca mine si nu veti regreta daca doriri sa ma contactati intrati pe pagina mea; Georgeta Sanson;

  • Alina says:

   Si eu am avut cancer la san si sunt iar suspecta ( astept rezultatul la biopsies). Spuneti mi va rog cum ati preparat si cum ati luat mierea cu ghimbir.
   Multumesc mult!
   Doamne ajuta!

 7. Any says:

  Buna ziua, va rog sa cititi despre influenta vaccinurilor in organismul omului. Daca ne intrebam de ce multi copii fac cancer in zilele noastre, stim cu toti la cate vaccinuri sunt supusi acesti micuti. Aceste vaccinuri contin foarte multe ingrediente daunatoare organismului si mai ales pentru cei mici care nu au dezvoltata imunitatea. Ii injectam cu virusi cu metale grele conservanti si multe alte substante si ne mai miram cum ajung sa faca tot felul de boli. Substantele din vaccinuri au o mare infuenta in organism dupa mult timp de la adiministrare. La baza acestor vaccinuri asa zis obligatori stau tot mariile compani farmaceutice, se castiga foarte bine prin vanzarea lor, dar asta nu este tot, aceste vaccinuri au dus la foarte multe boli prin care ramai dependent de medicamente o viata intreaba, cine castiga???? De multe ori noi incercam sa tratam in loc sa prevenim, nu se pune accentul pe asta in medicina, nu se invata despre asta.

 8. Elizaveta Smiricinschi says:

  Teoria dezvoltării cancerului cu părere de rău încă nu este cunoscută. Există mai multe ipoteze, dar niciuna nu-i corectă. Cum s-a depiatat cauza ciumei, a holerei și a multor boli în urma cărora decedau mii de oameni, a luat sfârșit epidemiile. În prezent auzim de aceste boli doar din filme. Cum se va depista cauza exactă a dezvoltării cancerului, se va afla și tratamentul eficient al acestuia. Deocamdată un lucru este clar: în creierul omului există două centre, unul care conduce cu înmulțirea celulelor și altul care oprește creșterea lor. De exemplu: o rană prin tăiere. Centrul de înmulțire dă comanda ca celulele să crească până când rana se vindecă, apoi intră în funcție centrul de stopare. Celulele nu se mai înmulțesc. Aceste două centre se află în echilibru. Dacă unul din centre nu funcționează normal, pierde controlul celuilalt, atunci poate să se dezvolte o boală. Când centrul de stopare e dereglat, celulele se înmulțesc și nu agung la maturitate, deci se dezvoltă cancerul și invers, când suferă centrul de creștere a celulelor, se dezvoltă răni trofice care nu se mai tămăduie niciodată. Celulele nervoase centrale se tămăduie cu greu sau ne se mai tămăduie niciodată. Concluzia? Să avem grijă de sistemul nervos central. Să evităm stresurile, nervozitățiele, anxietățiile și depresiile, care duc într-un final la dezvoltarea multor boli, inclusiv și a cancerului.

  • Toni Degeratu says:

   Multumesc pt com dvs extrem de explicit, plauzibil de altfel. Este o boala care vine de nu stim unde si se indreapta la fel spre nu stim unde. Nenorocirea mare este ca loveste tot mai mult. Sa speram ca stiinta va demonstra cat de curand de unde vine si totodata se va gasi si tratamentul pt vindecare.

 9. cornelia says:

  O sansa minunata! Bani rapid! Ar fi bine sa te hotarasti foarte repede, pentru ca nu ai ce pierde! Suntem o echipa in plina ascensiune si avem nevoie in continuare de colaboratori foarte seriosi, motivati, cu viziune, interesati de castiguri frumoase si rapide, cu o munca extrem de placuta si interesanta, in timpul liber. Cere acum mai multe detalii la adresa de email: corneliasto@yahoo.com

 10. Dana Gone says:

  exista o carte scrisa de cercetatoarea Hulda Clark, absolventa Magna cum Laudae a unei Universitati din Canada, care a descoperit cauzele declansarii cancerului, citind aceasta carte, veti intelege contributia majora a parazitilor intestinali in declansarea acestei cumplite boli.Cartea a aparut in anul 2008 , editura Excalibur.

 11. Nicolae Nicoleta says:

  as dori si eu un nr de telef al d-lui Manea-pentru detalii despre intoleranta la gluten

  • iuliana says:

   Va recomand sa cititi “Alergii alimentare ,prevenire,depistare,tratare” autori Patrick Holford si Dr.James Braly.Cartea se gaseste in librarii ,chiar si in raftul de carte din magazinele Kaufland si Selgros.
   E o carte format A5,,marimea unei agende ,costa 10 lei.
   Are informatii pretioase care ne arata ca un regim alimentar pentru orice boala trebuie sa tina cont in primul rand de intolerantele alimentare pe care le avem fiecare dintre noi.Vor gasi un raspuns toti cei care vor sa slabeasca si nu reusesc urmand tot felul de diete.Sa va fie de folos informatia ! Multa sanatate va doresc !

 12. stanculescu says:

  vreau si eu nr de tel al domnului manea. ptr un colon iritabil si sigmatic

  • iuliana says:

   Timp de o luna luati 30 picaturi /3 ori pe zi de tinctura de propolis,inainte de mesele principale vor distruge absolut toate bacteriile patogene,ciupercile si viermii intestinali .Tinctura de propolis nu are efecte secundare ,doar poate produce alergie la unele persoane (poate 1/1 milion ).Urmatoarea luna luati cate o lingurita de bitter suedez /3 ori pe zi inainte de mese .Dieta alimentara vegetariana(adica post) cruda si gatita corect ,adica legumele crude si tocate marunt se calesc scurt 2-3 minute in ulei masline extarvirgin ,sau/si supe ,ciorbe de legume.Evitati painea.Dupa 2 luni puteti manca si proteine de origine animala,dar mentine-ti un echilibru.Incercati sa nu va acidifiati corpul mancand produse care fac aceasta.Lactatele si carnea acidifiaza.Deci mai rarut cu ele.Carnea odata pe saptamana,ouale sunt mult mai bune,dar fierte moi,4-5 oua pe sptamana,lactate…foarte rar.Cel mai alergenic aliment din lume este lapte si derivatele lui.O spun toate statisticile .Laptele prospat de vaca nefiert lasat la prins(adica lapte batut,lapte prins,chisleag) si branza de vaca obtinuta din laptele prins ,fara foc,sunt singurele tolerate de organism.In rest…beti doar apa ,apa cu lamaie,niciodata in timpul mesei…intotdeauna inainte de masa cu 10-15 min.,si dupa masa nu mai devreme de jumatate de ora.Multa sanatate va doresc !

 13. Calin says:

  Prin 2003 lucram undeva unde atmosfera era saturata cu alcool izopropilic. Era folosit ca solvent vehicul datorita ratei mari de evaporare, inlocuind acetona care fusese interzisa de catre EU ca fiind substanta folosita in fabricarea drogurilor. Mai toata lumea a inlocuit atunci acetona cu izopropilicul unde s-a putut. In anumite cazuri (dizolvantul de oja) nu s-a putut. Acesta a fost inlocuit cu mult mai agresivul si mai nocivul acetat de butil. Dar asta e alta discutie.
  Dupa ce am respirat vreo 4 ani, opt ore pe zi alcool izopropilic, m-am mutat. Totusi acasa folosesc saptamanal alcool izopropilic pentru diluarea vopselelor pe care le folosesc si il pulverizez cu aerograful. Rareori port masca pentru ca ma incomodeaza. Adaugand la asta si cantitatile pe care le-am mancat si baut (asa dupa cum se arata in articol), ar presupune ca sunt mort de mult timp. Totusi scriu la tastatura asta si ma simt destul de bine comparativ cu altii.
  Cred ca nici un sondaj, studiu de masa, spuneti-i cum vreti, nu reflecta realitatea. E ca si cum ai trage concluzia ca cei care rup panselute au 90% sanse sa faca copii cu platfus, pentru ca verificand un numar de 1000 de persoane, aceste 2 elemente cumulate au fost identificate la 10 persoane. Daca-i cautam de matreata, puteam observa ca persoanele cu pitirosporum ovalis fac mai des copii cu platfus decat cei care rup panselute, doar ca nu ne-a dat prin cap sa intrebam.

 14. georgetaa says:

  Lucrez intr-un magazin naturist in sua,unde cartea dr Hulda Clarkeste este vinduta f. bine ,ea fiind o bio-chimista si motivul mortii ei este un curat mister, De fapt a fost un accident de masina.Cei care i-am citit cartile sintem convinsi ca industria farmaceutica ii purta simbetele caci ea numea multe companii care pun acest izopropil alcohool pina si in mincarea din conserva si toate sucurile si supele de la cutie ,plus produsele de cosmetice,explicatia ei fiid ca prezenta acestui propil dizolva larvele si oule acestui parazit pe care mai toti il avem in organizm .Acest parazit daca este in ficat devine cancer,ori daca este in glanda Timus. devine Sida.acest cancer ori Sida apare doar in prezenta acestui izopropil alcohool,care de fapt este in toata mincarea din cutii si borcane….cosmetice…..Trebuie sa faci o curatare a colonului si sa iei cuisoare ,pelin si tinctura de nuca neagra.De asemenea cumparati carte lui ANdreas Moritz care va invata si care va da formula f. simpla de a va curata Ficatul si vezica biliara si rinichii…..Eu sint la magazin in Columbus Oh.intre orele 3 pm -8 pm deci dupa amiaza.telefonul la HSU & CO,UNDE LUCREZ ESTE 614-262-5856 SE ADAUGA UN PREFIX DE AMERICA.NUMELE MEU ESTE GEORGETA NEDELCU.EMAIL-UL MEU ESTE adimary55@yahoo.com.

 15. sirbu anisoara says:

  EU CRED TUTTO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 16. Dovici says:

  Sunt un cumul de factori ,probabil in urmatorii ani se va renunta treptat la anumite substante chimice folosite in agricultura ca ingrasaminte ,stimulente de crestere ,ierbicide etc ,precum si cele folosite pentru cresterea animalelor ,in uniunea europena au inceput deja de cativa ani restrictiile probabil si la noi in viitorul apropiat.

 17. roman ovidia says:

  sucul de sfecla este indicat bolnavilor de cancer. aceasta boala difera de la om la om, depinde de organism cat de rezistent este

 18. Lupu Nicoleta says:

  nici nu stiu ce sa mai cred ,cancerul este o boala grea ,sa se vindece sincer nu am auzit ,poate daca este descoperit la inceputuri sa il tii in frau dar este o amagire ,o persoana draga mie s-a stins din cauza acestei boli doar in cateva luni

 19. Goleanu Anisoara says:

  Cercetari peste cecetari,rezultate controversate.Si cancerul omoara oameni,mai nou omoara si coppi abia nascuti.Ce e de facut?Nu stiu ce sa mai cred,cineva parca pune bete in roate pentru dezlegarea eternului mister:cancerul!

  • Lacramioara says:

   E posibil ca bebelusii sa se nasca infestati cu paraziti prin intermediul sangelui mamei. Risc de transmitere este si prin laptele matern. Toate acele servetele umede, lotiuni, samponele, pampersii, detergentii si balsamurile, laptele praf si mancarea speciala pentru bebelusi, la randul lor pot contine substante fara de care le-ar fii muuuult mai bine. Doar ganditi-va putin , care e interesul lor? Sa crestem o generatie sanatoasa sau sa fie siguri ca suntem totali dependentii de asa-zisele lor tratamente ce in multe cazuri ascund doar efectele…

 20. suzana suzy says:

  În prezent, specia umana este infestata masiv cu paraziti.

 21. suzana suzy says:

  În noi, în orice clipă, există un anumit nr. de celule canceroase.
  Acestea sunt atacate de sistemul nostru imunitar și permit sau nu, bolii să evolueze..

 22. Tolea nicoleta says:

  cancerul s-a vindecat, se vindeca si se va vindeca. cele mai multe cazuri de reusita sunt datorita credintei in Dumnezeu si o intoarcere la dieta prescrisa de Creator la facerea omului: “orice pom care face fructe si au seminte”

 23. suzana suzy says:

  multumim pentru informatii

 24. Lamiita Durac says:

  Impresionante informatii …. Nu stiu de ce am senzatia ca Hofigal face cercetari in a scoate un produs pe piata impotriva cancerului ( daca nu cumva exista deja …. nu cunosc toata gama Hofigal 😀 ) Am mai spus-o si cu alta ocazie ca l-am admirat din totdeauna pe Dl. Manea si un motiv in plus este si acela de a explica tuturor muritorilor de rand pe intelesul lor .

 25. spuma says:

  interesant cu multe lucruri de invatat

 26. ionescu says:

  Si copiii cum reusesc sa capete boala,de la cele mai fragede virste?!batrinii nostri au trait printre animale,la capitolul igiena nu stateau prea stralucit si au ajuns suta de ani.Eu sint de parere ca in programul pentru care am fost creati au intervenit niste modificari care duce la degenerarea rasei umane sau poate ca chiar a fost programat cu buna stiinta.Orice civilizatie ajunsa la apogeu se autodistruge.

  • Daniel Mois says:

   Exact. E vorba de rezistenta organismului, sau la scaderea imunitatii sale, datorate stresului. Iar cand stresul ajunge la apogeu, omul se autodistruge, la nivel individual. Si social.

 27. DON BABANU says:

  MA BAG SI EU IN SEAMA CA TREMATODUL IN INTESTINE, (CA SA NU O ZIC MAI PE ROMANESTE) CRED EU CA DACA NU ERA DESCOPERITA CAUZA,AVEAM MAI MULTE SANSE DE TRAIT BINE,ACU CA S-A AFLAT SECRETUL, GASIM PROP SI IN ETICHETA DE LA AERUL PE CARE-L RESPIRAM,LUAIAR DRACU DE GUVERNANTI

 28. constantin says:

  cancerul s-a vindecat, se vindeca si se va vindeca. cele mai multe cazuri de reusita sunt datorita credintei in Dumnezeu si o intoarcere la dieta prescrisa de Creator la facerea omului: “orice pom care face fructe si au seminte” Gen.1:29. Bineinteles ca tot ce este natural si bun, folosit in mod inteligent poate da rezultate uimitoare. Dar trebuie mai intai sa ne asiguram ca totul e natural, nemodicat genetic sau tratat cu chimicale. Sunt multi factori externi care pot impiedica vindecarea dar cred ca niciodata nu a esuat vindecarea facuta prin credinta. Sa nu ne dam batuti

 29. Contra says:

  Dar parabenii?!

 30. Marian Schvart says:

  In urma cu 6 ani am trecut prin groaznica incercare de a ne pierde fata de 35 de ani prada cancerului .Ea a fost supusa unor tratamente pe care omul le cunoaste de mii de ani(poate milioane de ani) si anume:taie,arde si otraveste partea vatamata (in limbaj modern:chirurgie,radiatie,chimoterapie)La ora actuala medicina nu are habar de cauzele s-au tratarea cancerului.Daca cineva undeva in lume ar descoperi antidotul,milioane de oameni care i-si castiga existenta de pe urma acestei boli(farmaceutica,spitale,tratamente care mai de care mai grotesti,doctori si sarlatani etc.)vor tabara ca lacustele sa o faca sa dispara fara urma pentru a-si apara existenta.Un milion de oameni mor zilnic de cancer ,dar 10 milioane traiesc de pe urma lor,asa ca omenirea este momentan satisfacuta.Pun pariu cu orcine ca in anul 2114 oamenii vor elucida aceasta rusine a medicinii “moderne”.

  • nelu says:

   Stimate domnule Marian schvart ati pus intrebarea perfecta pe punctul i , felicitari pentru gandirea dumnevoastra si cu intelepciunea de la Dumnezeu care o aveti . da asa este DOCTORI IN ZIUA DE ASTAZI SUNT NISTE SARLATANI .

 31. Parascan Gheorghe says:

  Cancerul este generat de virusi, cauze fizice, ca lovituri, arsuri…, cat si unui fenomen natural si obisnuit in lumea vie. Toate celulele eucariote se pot inmulti la fel ca celulele procariote. Inmultirea se face la infinit, exact ca in cazul celulelor cancerigene. Practic are loc o regresie de la eucariote la procariote. Aceasta regresie are aspect final de zona canceroasa. Tratamentele pot fi cele ce opresc inmultirea de tip procariot si revenirea la inmultirea de tip eucariot, sau in cazul cancerului viral, tratamentul propus de autorul acestor randuri, inca din anii 1987-1990, este iradierea cu unde monocrome rezonante cu macromolecula virala, ori cu un set de radiatii rezonante apropiate ca frecventa de dimensiunea virusului. Tratamentul are efect maxim in faza in care virusii circula prin sange. Sangele poate fi exteriorizat si circulat prin aparatul de iradiere. In felul acesta organismul nu este afectat de radiatiile folosite ca tratament!
  Dar, din pacate, suntem obisnuiti cu palavrageli la nivel de pseudocercetari stiintifice. Din cauza acestor palavrageli mor de cancer anual milioane de oameni , pe care i-am fi putut trata la timp.
  Daca cineva are minte si doreste insanatosirea de cancer si doreste sa investeasca in tratamente reale si cercetare stiintifica, astept un mesaj…
  gheorgheparascan@gmail.com

  • Lili Ana says:

   Atunci cum se explica faptul ca majoritatea pacientilor care sunt iradiati pentru a scapa de cancer mor in scurt timp? Iradierea aia distrug celulele canceroase dar si pe cele sanatoase. Degeaba incercati sa faceti reclama unor tratamente invazive. Reintoarcerea la natura, la un trai sanatos si fara abuzuri este cel mai bun tratament.

   • elena andrei says:

    Uneori nu mai ai timp sa te intorci la natura si daca ai facut boala trebuie sa alegisa te tratezi cat mai rapid cu mijloacele existente.Eu cred ca terapia pe baza de plante e mai buna pentru preventie

 32. Mica says:

  Cancerul este rezultatul a peste 200 de afectiuni conform Ayurvedei care recomanda ca prima actiune, detoxifierea si deparasitarea organismului pe mai multe nivele, detoxifierea interna a tuturor organelor, tesuturilor, celulelor, a sangelui si detoxifierea prin piele. In acelasi timp se trateaza porblemele emotionale si mentale deoarece si emotiile si gandurile intoxica corpul (stress, gandire negativa, probeleme familiale, sociale, etc). Se recomanda trairea in armonie cu sinele, oamenii si Natura (adica a nu se omora alte specii pentru bunul plac, animalele, pestii, pasarile,etc). Intoarcerea la Natura si plecarea de la un comportament de consum, agresiune, violenta, manipulare si reconectarea cu Sinele Suprem pentru regasirea puterii adevarate.
  Ayurveda insusi specifica ca multe boli si afectiuni se intampla pe un fundal de infestare cu diversi parasiti, etc. Dieta acida bazata pe carne, zahar, fainoase, mancare procesata si care contine toate chimicalele posibile si imposibile, vegetalele si fructele de provenienta non-bio, organica scad sistemul imunitar deschizand portile tuturor parazitilor care produc toxine. Intr-un final aceste toxine satureaza celulele care devin incapabile sa mai urmeze codul genetic sanatos.

  • Wiltis says:

   Nu am fost un elev strălucit, dar de la lecțiile de biologie (de acum juma’ de secol) am învățat că NICI O VIETATE (mai puțin omul – care-și planifică totul după diverse criterii) NU SE ÎNMULȚEȘTE, DACĂ NU ARE CONDIȚII OPTIME DE TRAI. Ce înseamnă asta? Înseamnă că dacă
   noi NU creăm condiții de trai paraziților,
   ei NU se vor dezvolta într-o asemenea măsură încât sistemul nostru imunitar să nu mai facă față.
   Cu cca 30 de ani în urmă, dr. Hamer din Muenchen, Germania, fiind oncolog și, în plus, cercetător în domeniu, a făcut și el cancer… Iată povestea lui (pe românește):
   https://www.youtube.com/watch?v=CasLQehbXFk

 33. Alina says:

  @capcaunul, am si eu cateva carti ale Huldei Clark si cunosc programele dansei de deparazitare, dar prin faptul ca dansa a decedat in urma unui cancer, sunt cam sceptica in privinta acestei teorii

 34. Nico says:

  http://en.wikipedia.org/wiki/Trematoda (sunt mii de specii… care dintre ele?)

 35. Bravu says:

  Problema este si in alte parti. Spre exemplu, in ultimii 20/25 de ani sa modificat genetic aproape tot pe pamint. Ma refer la plante , alimente. Tot ce censumam este midificat genetic mai ales in SUA. Toti spun ca trebuie sa slabim sa mergem la gimnastica sa facem sport si sa cumparam pastile pt. slabit. Dar nimeni nu spune ca mincarea pe care o mincam este plina de chimicale si lucruri care dauneaza grav corpului uman. Totul este doar pt. consum si bineinteles pt. Bani. Traim intr-o era a autodistrugerii vietii pe pamint, sub toate formele posibile.

 36. capcaunul says:

  Stirea a fost preluata de domnul director. Hulda Clark a facut studii si a ajuns la acelasi rezultat dar cu 30 ani in urma… Este evident ca nu exista interes ca aceasta boala sa fie eradicata, dimpotriva, companiile farmaceutice chiar fac tot posibilul sa murim mai repede…

 37. mihaela says:

  romania este pe primul loc in europa pe plan al mortalitatii de cancer pulmonar,ASA CA FUMATI PANA LA ADANCI BATRANETI…..

 38. magaru says:

  parca pina acuma cancerul era dezvoltat de o ciuperca….acum a aparut un vierme ca,cauza?hmmmm……eu personal cred ca rezultatul bolii este o intreaga suma de factori conjugati raportat la timp.alcool,tutun,grasimi,chimicale din mancare,din apa ,sunt doar o mica parte din multitudinea de factori.dar exista o substanta pe care companiile farmaceutice,desi stiu de ea,o combat prin legi….THC!!!!!
  FUMATI SI VE-TI TRAII PINA LA ADANCI BATRINETI!

  • Ioana says:

   in afara ca la ultimul rand “veti” se scrie legat si “trai” cu un singur i, sunt de acord cu tine

   • Radoclean says:

    Lasati gramatica deoparte ca nici voi nu sunteti lipsiti de greseli cand e vorba de scris rapid pe tastatura .
    Chestia cu parazitul e o speculatie ipotetica si nici pe departe o dovada stiintifica.
    Ce n-are voie sa-i placa mai mult intr-un mediu cu alcool izopropilic.!?
    De f. mult s-au confirmat stiintific influenta masiva a n substante capabila sa declanseze un cancer. Asa ca sa lasam parazitul in pace sa-si faca meseria ca nu degeaba e acolo unde e .
    Si produsele naturale de care se face atata caz sunt si ele deteriorate si degenerate genetic si nu numai .
    Si inca doua lozinci de Romania :
    A murit parazitul ; Traiasca parazitul
    Cumparati produsele Manea si nu veti mai cunoaste foamea .

    • stanculescu says:

     va las un nr de tel ca sa putem lua legatura. 0744129175

    • smaranda says:

     Multe produse naturiste sunt o păcăleală!
     Normal că domnul Manea, are tot interesul să-şi vîndă produsele,dar comparativ cu alţi “producători”,inspiră mai multă incredere….

  • crisom says:

   Magarule, este””veti” nu “VE-TI” !!!!Adica legat…

  • silvia says:

   Sunt de acord cu tine. Cancerul este datorat unor cauze cumulate: modificatii genetice ale plantelor, pesticide, poluarea apelor si solului, metalele grele din apa si mancare si multe altele dar nu as uita sa adaug, stilul de viata.
   Se stie de mult ca parazitii si candida micsoreaza sistemul imunitar si deci suntem mai vulnerabili de boli, inclusiv cancer.
   Aveti o viata sanatoasa si lunga.

  • miro says:

   Așa e.thc ajuta

 39. Pavel says:

  Cum scăpăm de trematode?

  • adriana.caranfil says:

   Pavel, asta e o intrebare foarte buna si raspunsul il veti avea in articolele viitoare!

   Multa sanatate!

 40. Carmen Marinescu says:

  In concluzie, nu avem cum sa ne ferim! Sincer, mi se pare imposibil,din păcate.

  • olimpiu says:

   Lamaia(care e bazica) catina, papadia… etc determina ficatul sa elimine rezidurile care le-a acumulat purificanduse. Usturoiul, pelinul, argila luata o lingurita la o cana de apa etc fac activitatea parazitilor intestinali sa fie inhibata foarte mult iar miscarea fizica accelereaza metabolismul ducand la arderea grasimilor si a alcolilor(deci si a alcolului izopropilic) nedoriti din organism. De obicei parazitii se immultesc intr-un mediu mai acid. Ingerarea de elemente bazice neutralizeaza parazitii dar mai ales alcolurile care sunt acide. Folositi de exemplu o lingurita de bicarbonat de sodiu din cand in cand. 🙂

   • APOSTOL VIORICA says:

    DA

   • albina says:

    Sunt de acord cu cele scrise mai sus,Olimpiu!
    Desi nu este usor,e posibil sa ducem o viata sanatoasa in vremea aceasta cand,ceea ce conteaza este banul in detrimentul sanatatii,al vietii!

   • Gabor Cornel says:

    Trebuie sa va contrazic , faptul ca sustineti ca lamaia e bazica ma face sa ma indoiesc de cunostintele dvs .

    • razvan says:

     Lamaia desi acida, in stomac devine puternic alcalina. Cauta pe net cit vrei…

    • smaranda says:

     Lămîia este acidă( aveţi dreptate), dar in organismul nostru (după ingerare) se transformă în compuşi cu caracter bazic.
     Inainte de a vă “îndoi” e bine să verificaţi…..
     PS : De asta oamenii nu se înţeleg şi se contrazic.Fiecare se referă la ceea ce gîndeşte (şi ştie el) .Mai simplu ar fi să incercăm să “comunicăm” ca să lămurim problema…

    • Popescu Dana says:

     Are dreptate , este bazica .

    • ViR says:

     lamaia este acida pe masa si in gura – in stomac are efect Bazic !

   • Ruxandra says:

    Studiile in domeniul biologiei imi permit sa va contrazic ,domnule. Agentii patogeni de la nivel intestinal necesita un mediu bazic sau alcalin pt dezvoltarea intr.un mod nefavorabil pt organismul uman. Astfel bacteriile favorabile rezidente in colon au ca produsi de metabolism acizi grasi cu catena scurta care acidifiaza continutul lumenului colonic si impiedica dezvoltarea patogenilor. Acest lucru este realizabil prin pastrarea unui echilibru bacterian colonic prin consumul de fibre suplimentat cu o doza corecta de PREBIOTIC (de ex. inulina- exctact din radacina de cicoare)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seventeen − sixteen =