Lasă-te de cafea, apucă-te de ceai!

Banner Film Experience

ceaiurile-hofigalCu ochii cârpiți de somn punem ibricul de cafea

”O prietenă îmi spunea tot timpul că imediat ce se dă jos din pat, cu ochii cârpiți de somn, înainte de a face orice altceva, pune ibricul cu cafea pe foc. Fără cafea, zicea ea,  nu are pic de energie și nu e în stare să dea piept cu ziua care începe” relatează Anca Daniela Raiciu, specialist în fitoterapie și doctor în științe farmaceutice.

Acelei prietene, care nu e decât una dintre milioanele de persoane care-și încep ziua astfel, și tuturor celor care m-au întrebat în decursul anilor de unde să-și ia energia de care au nevoie le răspund la fel: din ceai!

Ceaiurile aduc energie de cea mai bună calitate atunci când sunt recoltate și prelucrate corect

”Corpurile noastre au o capacitate uimitoare de a se regenera încontinuu. Dar depinde de ”combustibilul” furnizat, afirmă specialistul.  Ceaiul este combustibilul de calitate care poate hrăni, hidrata, revigora sau alina, după caz.ceaiurile-hofigal

Atunci când sunt recoltate corect și sunt integral naturale, când sunt prelucrate așa fel încât să se păstreze toți compușii activi, ceaiurile aduc energie de cea mai bună calitate! Este o energie de drum lung, este subtilă și ne alimentează la toate nivelurile, atât fizic cât și psihic.”

Ceaiul este o băutură benefică sănătăţii, superioară cafelei

”Principiile active conținute într-un ceai corect preparat, așa cum este cazul ceaiurilor HOFIGAL, plasează această băutură în topul lichidelor sănătoase pentru corp! Ceaiul este o băutură superioară cafelei pentru că  este bogat, după caz,  în zaharuri, principii bioactive, saponine, uleiuri volatile, vitamine – A, B, C, D, E etc, săruri minerale – potasiu, magneziu, calciu, mangan, sodiu, zinc, cupru, etc.

La HOFIGAL ceaiurile se prepară la fel de riguros ca medicamentele, iar tehnologia este special adaptată așa încât să nu se depășească 35-38 de grade, condițiile de igienă fiind riguros controlate, la standarde europene.

Pentru o bună hidratare în timpul zilei, dar și pentru energie și concentrare recomand următoarele ceaiuri:

Ceaiul de rozmarin  – care îmbunătățește irigarea și oxigenarea cerebrală și stimulează sistemul nervos central, ideal de băut dimineața;

Ceaiul din suc de fructe de zmeură care stimulează mecanismele de eliminare a toxinelor din organism, remineralizează și vitaminizează;

Ceaiul de urzică –  extrem de eficient în stările de oboseală, astenie, convalescenţă, după boli infecţioase, luptă cu factorii de îmbătrânire ai organismului;

Ceaiul de măceșe – care este o sursă importantă de antioxidanți și un depozit de vitamina C, nutritiv și hidratant.”

Ceaiurile recomandate de dr. în farmacie Anca Daniela Raiciu pot fi cumpărate din farmaciile HOFIGAL din toată țara, din farmaciile partenere sau pot fi comandate online chiar de aici:

cumpara-acum1-1

Interviu realizat de Adriana Caranfil


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three × one =