SĂNĂTATE

Organismele modificate genetic afectează dramatic fertilitatea

Comments (3)
 1. Goleanu Anisoara says:

  Stiu de aceste alimente din plante sau animale modificate genetic,stiu ca sunt nocive dar, de ce exista pe piata? De ce statul roman nu isi apara populatia ,ne vrea cineva bolnavi? Mi-a adus cineva usturoi si ceapa, modificate genetic si, din curiozitate, le-am plantat la tara, la ai mei si nu reusesc sa mai scap de ele. Le sap ,le ard si ele tot apar, au impanzit curtea.Nu le mancam dar sunt ca o plaga.Si carne de pui mancam rar, doar de pofta. Am vazut o ferma de pui,la sora mea,la tara. Pe dinafara nu se vede nimic,cladirea are doar o usa prin care se livreaza marfa. Restul e ciment ,fara ferestre, fara lumina. Acolo, innauntru,creste mancarea noastra! Oare cum?Singurul care ne mai spunea ce sa mai mancam era D-l Mencinicopschi,dar e la puscarie…

 2. Aghinitei Maria says:

  OMG-urile (organismele modificate genetic) sunt profund dăunătoare și duc la afectarea ADN-ului uman cu consecințe dezastruoase pentru sănătatea populației. De aceeea conducerea Firmei Hofigal a inaintat cererea de a se interzice organismele modificate genetic, asa cum s-a intamplat in tarile din UE , in Germania, oamenii fiind cei mai sanatosi din Europa.
  Un efect remarcat este infertilitatea cuplurilor tinere.
  Sa speram ca si in Romania se va aplica interdictia de a se comercializa organisme modificate genetic si populatia Romaniei sa nu mai fie calificata ca o natie cu probleme mari de sanatate!

 3. (puiu)barbalata mirela says:

  De OMG-uri se stia de mult timp. Autoritatile au inchis ochii si au preferat sa lase sa mearga lucrurile in stilul acesta. Personal nu cred ca se va schimba ceva in acest sens, dar trebuie sa incercam.

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …