Noutate medicală absolută: TrueBeam tratează și copiii diagnosticați cu cancer

Banner Film Experience

truebeam

„Nu există o tehnologie mai evoluată de radioterapie la acest moment! Sistemul TrueBeam este UNIC prin modul inteligent și avansat în care integrează metodele de radioterapie și radiochirurgie” – afirmă managerul general al Centrului Medical Neolife, Doctor Claudiu Tronciu, care adaugă:

„Pentru bolnavul oncologic, orice aspect al actului medical contează enorm și contribuie semnificativ la accelerarea ratei de vindecare. Datorită sistemului TrueBeam, tratamentul se efectuează în condiții de rapiditate, precizie și grad înalt de confort.

Rapiditate – pentru că o ședință poate dura mai puțin de două minute, în timp ce tratamentul standard durează 10-15 minute;

Precizie – pentru că tumora este atacată cu o exactitate de sub un milimetru, chiar în cazul organelor aflate în mișcare;

Confort – pentru că fasciculul de radiații este perfect localizat, ceea ce reduce nu numai durata ședințelor, ci și numărul acestora.

Cine poate beneficia de tehnologia TrueBeam?

Doctor Cristina Berteanu, director medical, explică:

“Noutatea remarcabilă pe care o aducem în atenția pacienților din România se referă la faptul că TrueBeam permite și tratarea copiilor diagnosticați cu cancer. Până în prezent am obținut rezultate bune în cazuri de tumori cerebrale, glioame de trunchi cerebral, meduloblastoame, meduloepitelioame, PNET, nefroblastom, limfom Hodgkin  la copiii cu vârste cuprinse între 3-15 ani.

De asemenea, adulții care necesită radioterapie, în mod special cei care au cancer de plămâni, sân, prostată, regiune spinală pot fi beneficiarii direcți ai acestui tratament, mult mai bine tolerat decât chimioterapia.

Grație acestei tehnologii revoluționare au crescut șansele de succes și pentru pacienții ce prezintă patologie oncologică aferentă sferei cerebrale.’’

Tratamentele de radioterapie oferite de Centrul Medical Neolife aduc un plus faţă de alte clinici medicale de profil din România prin faptul că echipamentul folosit permite atât tratament radioterapic IMRT cât şi stereotaxie (chirurgie stereotactică), tehnici avansate cu ajutorul cărora se pot trata  eficient şi cu mare precizie toate tipurile de cancer care necesită radioterapie.

Care sunt costurile?

Radioterapia este decontată de Casa Națională de Asigurări de Sănătate, grație Programului Național de Oncologie, în limita unui plafon prestabilit. Excepție face radioterapia stereotaxică, preţurile acesteia fiind mult mai mici decât serviciile de acelaşi tip prestate în clinicile din străinătate.

Dacă aceste fonduri sunt epuizate dar pacienții au nevoie să înceapă tratamentul cât mai repede, costul radioterapiei se achită integral de către aceștia.Tarifele diferă în funcție de numărul de ședințe necesare.

Personalul medical de înaltă competență, tehnologia de diagnostic și tratament de ultimă generație precum și serviciile de suport oferite pacienților fac din Centrul Medical Neolife o clinică de referință din România și spațiul est-european.

Pentru detalii, consiliere și ghidare, pacienții sunt rugați să sune la call center 021 9230 sau să vină la sediul Centrului Medical Neolife din Bd. Ficusului nr. 40, București. 

Sursa: Comunicat de presă Centrul Medical Neolife


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

2 Responses

  1. Ficea Adina says:

    Cancerul e o boala grea si urata..iar cei ce sunt chinuiti de ea ar trebui sa fie ajutati de stat, nu sa se chinuie parintii sa adune mii de euro de larude , prieteni si sponsorizari….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 − fifteen =