Pe malul mării – cu Angelina Jolie și Brad Pitt – vezi trailer

Banner Film Experience

by-the-sea-2015Roland și Vanessa – interpretați de Brad Pitt și Angelina Jolie – sunt forțați să dea piept cu realitatea tristă a mariajului lor. Iubirea consumată a acestora se vede ca-ntr-o oglindă în dragostea proaspătă, plină de promisiuni și speranță a unui cuplu tânăr, în care Melanie Laurent joacă rolul femeii îndrăgostite.

O fostă dansatoare și un scriitor, o relație în care fermenții dragostei pare că s-au stins, o autoexaminare crudă, nefericirea care sparge zăgazurile, sunt doar câteva dintre ingredientele acestui film pe care Angelina Jolie îl și regizează.

Este un film despre durere și jale, fiecare personaj din film reprezentând un stadiu diferit al amărăciunii, după cum mărturisește chiar creatoarea scenariului.

Brad Pitt și Melanie au mai jucat împreună și în filmul ’’Ticăloși fără glorie’’, un film intens, așa cum ne-a obișnuit Taraby-the-seantino, iar pe Brad și Jolie i-am mai văzut, fără să-i fi uitat, în Mr&Mrs. Smith.

Întreaga planetă a așteptat ca acest cuplu despre care s-a scris și s-a vorbit atât de mult, să mai facă un film împreună. Și să-i vedem în splendoarea goliciunii lor – afective? – de care în treacăt fie spus, avem parte din plin în această dramă. Este un film de văzut  pentru că îndeamnă la reflecție, ocazie cu care nu m-am putut abține să nu mă întreb dacă scenariul scris de Angelina n-are măcar o vagă legătură cu căsnicia ei.

Din fericire actrița însăși mi-a lămurit dilema, cu prilejul unui interviu în care i s-a adresat exact această întrebare. Ea spune că personajele acestei drame sunt complet diferite de ea și Brad și nu e nici o notă personală în acest film.

Poți vedea trailerul filmului aici

Articol scris de Mircea Sebastian Savaliuc


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

2 Responses

  1. Goleanu Anisoara says:

    Doi mari actori! S-au indepartat putin de ceea ce au fost odata,s-au ocupat de familia lor numeroasa dar, n-au uitat ca gloria le-a fost adjudecata jucand in filme, pe platoul de filmare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eighteen − 7 =