Sinuzită? Sforăi groaznic? Tratează-le ieftin cu ulei de cătină românească, cea mai bună din lume!

Banner Film Experience

ulei-de-catina-hofigal-pentru-sforait-si-sinuzita”Un prieten, fost coleg de școală mi-a făcut o vizită nu ca să mă întrebe ce mai fac, ci pentru a mă anunța că e în prag de divorț: Am ajuns la asemenea discuții cu nevastă-mea, încât nu mai știu pe unde să scot cămașa! E supărată pe mine că din cauza sforăitului doarme iepurește și a doua zi la serviciu este obosită și cu nervii la pământ.

Nu vreau să ajung la cuțit, dar nici pe nevastă-mea nu vreau s-o pierd!

Și sforăi tare? l-am întrebat.

Nu te mint – sforăi groaznic! N-aș fi crezut, dar m-a înregistrat soția, și nu-mi venea să cred că sunt eu! mi-a mărturisit prietenul. Ajută-mă! Recomandă-mi ceva din plante pentru că nu vreau să ajung la cuțit, dar nici pe nevastă-mea nu vreau s-o pierd dintr-un motiv așa stupid!”

Într-adevăr, motivul era stupid, râde retroactiv și cu tâlc ing. chimist, cercetător Ștefan Manea, la mulți ani după consumarea acelei întrebări și ne istorisește mai departe:

”Nu doar că a scăpat de sforăit, dar a tratat și o sinuzită veche căpătată pe vremea când, având o carieră militară, a contractat o răceală agresivă care a generat o sinuzită rebelă combinată și o pneumonie.”

Uleiul de cătină de la HOFIGAL, redutabil la nivel mondial

”I-am recomandat, așa cum recomand oricui îmi cere sfatul pe această temă, să se trateze cu ulei făcut de noi la HOFIGAL din cea mai bună cătină existent la ora actuală în lume și mă refer la cătina românească.

Cea recoltată din zona subcarpatică este cea mai remarcabilă varietate de pe întreg globul! Vreau să știți că datorită compușilor săi excepționali, pe fructul de cătină nu aterizează nici o insectă! Pur și simplu fructul se păstrează steril iar cercetarea de la HOFIGAL se bucură să poată oferi consumatorilor români un ulei făcut din cele mai bune fructe de cătină la nivel mondial. Nu degeaba HOFIGAL este posesorul Premiului pentru Calitate de la Oxford, și a Premiului pentru Calitate Europeană de la Euroinvent”, accentuează interlocutorul nostru.

Cum se folosește uleiul de cătină pentru sinuzite și sforăit?hofigal-ului-de-catina

”În caz de sinuzite și sforăit acest ulei se folosește într-o manieră foarte simplă, iar eficiența acestui procedeu dacă este întocmai respectat este extraordinară. Se pun 8-10 picături de ulei de cătină în fiecare nară, seara înainte de culcare, ținând capul pe spate timp de câteva minute, așa încât uleiul să pătrundă ușor până în sinusuri.”

Cum acționează uleiul de cătină?

”El unge cartilajul și alunecă pe gât, iar compușii săi emoliază tot traiectul având o profundă acțiune antiinflamatorie, care va trata mai ales sursa bolii, nu doar efectele acesteia – accentuează interlocutorul nostru. De aceea folosirea uleiului de cătină de la HOFIGAL în afecțiunile ORL cu componentă atrofică și inflamatorie face adevărate minuni!”

Uleiul de cătină de la HOFIGAL este absolut pur, natural, bio

”Diferența dintre uleiul produs de HOFIGAL și cel de multe ori anonim de pe piață este aceea că uleiul nostru este absolut pur, natural, bio, și este singurul cu adevărat presat la rece, fiind posesorii unei tehnologii capabile să păstreze toate enzimele atât de prețioase ale acestui fruct” – conchide omul în viață cu cele mai multe brevete de invenții din lume, cercetător Ștefan Manea.

Uleiul de cătină se poate cumpăra din farmaciile HOFIGAL din toată țara, din farmaciile partenere sau poate fi comandat online chiar de aici:

cumpara-acum1-1

Vrei să afli mai multe lucruri despre uleiul de cătină? Atunci te poate interesa și articolul Cătina românească, numărul 1 în lume, publicat pe site-ul de lifestye AQUI AHORA aici. 

Interviu realizat de Adriana Caranfil

 

 

 


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × 2 =