Tu ce auzi când te asculți?

Banner Film Experience

tu ce auzi cand te asculti, prelucratPentru fiecare particulă de materie din noi există aproape un milion de unități energo-informaționale. Doar unul la un miliard este materie în corpul nostru, restul este energie vibrațională!

Acest fapt a fost spus lumii întregi în 1984 de laureatul premiului Nobel, Carlo Rubbia, care a dovedit că oamenii sunt compuși majoritar din energie și într-o foarte mică parte din materie fizică.

Tot ce se întâmplă în organismul tău este supus influențelor externe, de la schimbările de climă până la fazele lunii. Corpurile noastre, inteligente ca și forța universală care le-a creat, se acordează natural și instantaneu la ritmurile universale. Simțim foame, somn, frig, slăbiciune, căldură, epuizare sau dimpotrivă, un nivel crescut de adrenalină.

Problemele serioase apar atunci când primim mesaje mai subtile, care țin de nevoile psihologice sau emoționale. În special pe acestea nu le băgăm în seamă! Și orice acumulare facem, în bine sau în rău, lasă urme în corpul energetic, și de acolo, la un interval de timp, diferit pentru fiecare, se transferă în corpul fizic. Pentru a fi capabil să primești, să înțelegi și apoi să acționezi, trebuie să fii deștept – folosesc cuvântul pentru a mă referi la aspectul de „trezire” a persoanei – și conștient de tine însuți.

Toate marile sistemele tradiționale de sănătate de pe Pământ te învață cât de important este să te asculți! Te învață să-ți identifici adevăratele nevoi. Odinioară foarte ridicată, această capacitate s-a pierdut din cauza comportamentelor moderne! Ne-am îndepărtat de noi înșine, ne-am împins adevăratele nevoi în afara noastră. aqui-ahora

Purtăm în noi, fără să știm, boli pe care le descoperim numai când corpul este complet împresurat și pus la zid. ’’Limbajul subtil’’ dispare, fiind înlocuit de gălăgia dezordinii în care trăim.

Cunoști cel puțin un caz in care un prieten/rudă/apropiat s-a confruntat cu drama unei boli despre care pur și simplu n-a știut? Crezi că e posibil ca cel aflat în respectiva situație să nu fi primit nici un mesaj de la corpul fizic?

Greu de crezut! Corpul a trimis semnale care au fost ignorate, minimalizate, sau pur si simplu „îngropate” în zgomotul ca de trompetă, al uitării de sine.

Tu te asculți? Și daca da, ce auzi?

Articol scris de Adriana Caranfil/foto Nicola d’Alessio


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

9 Responses

 1. ghelbere elena says:

  Eu sunt exemplu cel mai clar. Am fost operata de fibrom uterin, de tiroida nodulara, boli descoperite in urma unor analize si controale de rutina. Inainte nu am avut nici un semnal ca as fi bolnava. Acum merg regulat la medic, imi fac controale periodice mai ales ca am fost depistata si cu HTA si insuficienta aortica.

 2. Goleanu Anisoara says:

  Imi place sa-mi ascult gandurile,placerile,sa fac ceea ce simt, ceea ce-mi place. Asta inseamna ca sunt libera si viata este o placere asumata.

 3. (puiu) barbalata mirela says:

  Corpul mereu transmite semnale doar ca noi nu dam importanta. Suntem prea grabiti si ignoranti chiar.

 4. roman ovidia says:

  nu prea suntem atenti la semnalele date de organism, rutina zilnica, stresul sunt de vina pt aceste lucruri

 5. Agache Lucica says:

  Organismul ne da tuturor semnale,dar fiind poate prea ocupati cu tot ce se petrece in jurul nostru nu dam importanta acestora si de multe ori e prea tarziu.

 6. Lupu Nicoleta says:

  cred ca organismul ne trimite tuturor semnale dar ne place sa credem ca este ceva trecator si nu prea bagam in seama

 7. Aghinitei Maria says:

  Nu stiu ce sa spun, sigur ca organismul iti da semnale, dar noi prea grabiti si ocupati nu le obsevam si cateodata e prea tarziu. Sa ne ascultam asadar !

 8. Lamiita Durac says:

  Nu ma prea ma ascult , mi-e teama de ce as putea auzi , mi-e tema de necunoscut .
  Interesant articol

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12 − 2 =