Voi muri cu el de gât, nu voi lăsa pe nimeni să mă învingă în România!

Banner Film Experience

Superkombat-21 iulie ConstantaLuptători din opt ţări se vor confrunta în gala Superkombat Constanţa de pe 21 iunie 2014.

Şase români sunt anunţaţi în programul celui de-al treilea World Grand Prix al anului în circuitul Superkombat, care va avea loc sâmbătă, în Sala Sporturilor din Constanţa, eveniment în cadrul căruia Andrei Stoica îşi va pune în joc titlul mondial în faţa turcului Ali Cenik. Biletele vor costa doar 30 de lei şi pot fi achiziţionate de la Sala Sporturilor până în ziua galei.

Evenimentul transmis în direct în aproximativ 90 de ţări de pe 5 continente, va programa un total de 8 meciuri, dintre care 3 vor conta pentru turneul circuitului mondial la categoria cruiser. Singurul reprezentant al ţării noastre va fi Cristian Ristea, considerat noua senzaţie a kickboxului european, acesta urmând să dea piept în semifinale cu spaniolul Moises Baute.

“Mi-a priit Constanţa, fiindcă la ultima gală am reuşit o victorie prin KO, iar acum vreau să repet performanţa în ambele meciuri şi să câştig turneul. Ar fi un vis devenit realitate dacă m-aş califica în etapele finale ale Superkombat”, a spus Ristea, care va intra în ring alături de cântăreţul F. Charm, acesta pregătind o piesă special pentru luptătorul în vârstă de 22 de ani.

După ce s-a antrenat alături de Cătălin Moroşanu în ultimele două luni special pentru acest meci, ieşeanul Dorin Robert promite ca îl va doborî încă din prima rundă pe georgianul Shota Dolidze, în timp ce elevul lui Ciprian Sora, Cristi Spetcu, neînvins până acum la profesionişti, are parte de cel mai dificil test al carierei. Fost jucător de polo, Spetcu va înfrunta un adversar cu nu mai puţin de 16 centimetri mai înalt decât el. “Voi muri cu el de gât, nu voi lăsa pe nimeni să mă învingă în România!”, spune omul în care Ciprian Sora îşi pune cele mai mari speranţe că îi va călca pe urme.

Al treilea World Grand Prix al anului programat pentru 21 iunie, de la ora 22:00, va fi transmis în direct în România de Sport.ro.

Gala de la Constanţa, care se bucură şi de sprijinul Asociaţiei Litoral – Delta Dunării (ALDD),aqui-ahora va avea ca scop şi promovarea litoralului românesc în străinătate, făcând parte dintr-o campanie pusă la cale de Superkombat şi ALDD pentru această vară. De altfel, la începutul transmisiunii directe internaţionale, pe micile ecrane va rula un clip de 60 de secunde cu imagini din Mamaia.

Program complet Superkombat World Grand Prix III – Constanta, 21 iunie:
1. Super Fight – Categoria semigrea (-81 kg)
Daniel Lazăr (România) vs. Ciprian Şchiopu (România)
2. Semifinala 1 – Turneu categoria cruiser (-92 kg)
Michael Terrill (Marea Britanie) vs. Patrick Van Rees (Olanda)
3. Semifinala 2 – Turneu categoria cruiser (-92 kg)
Moises Baute (Spania) vs. Cristian Ristea (România)
4. Super fight – Categoria grea (+96 kg)
Shota Dolidze (Georgia) vs Dorin Robert (România)
5. Super Fight – Categoria uşoară (-63.5 kg)
Cristian Spetcu (România) vs. Paul Jansen (Olanda)
6. Super Fight – Categoria grea (+96 kg)
D’Angelo Marshall (Curacao) vs. Thomas Vaneste (Belgia)
7. Titlul mondial Superkombat – categoria super cruiser (-95 kg)
Ali Cenik (Turkey) vs. Andrei Stoica (România)
8. Finala – turneu categoria cruiser (-92 kg)
Câştigătorul Semifinalei 1 vs. Câştigătorul Semifinalei 2

Media Contact
SUPERKOMBAT® Media Management
Alin HUIU – Media Manager
Bucharest, Romania
Phone: 40 720 306 615
E-mail: media@superkombat.com
www.superkombat.com

Sursa: Asociația Litoral Delta Dunării


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 + 6 =