SĂNĂTATE

Complexată din cauza părului care crește peste tot? Scapă definitiv de problemă cu IPL!

Comments (7)
 1. Serafimciuc Claudia-Lavinia says:

  Am auzit despre aceasta metoda de epilare definitiva si cred ca o sa o folosesc.

 2. suzana suzy says:

  În acest articol mi-am propus să studiez cu mare atenţie problema epilării definitive pe baza tehnologiei IPL, deoarece doresc să-mi achiziţionez un aparat Silk’n Glide de la Silk’n România şi vreau să fac acest lucru în cunoştinţă de cauză.

  1. Anamaria Pop says:

   Buna,
   Vroiam sa stiu daca ti-ai achizitionat aparatul Silkn Glide?

 3. ghelbere elena says:

  Am mai citit despre hirsutism, dar drept sa va spun, nu ma intereseaza. Nu am probleme de acest fel. am ici cate un fir de par de picioare la fel axila iar problema se rezolva usor si repede.

 4. Goleanu Anisoara says:

  Epilarea definitiva a parului nedorit de pe corp este o necesitate pentru femei. E bine ca se poate rezolva in conditii optime de igiena , fara alterarea sanatatii.

 5. Ana Andreina says:

  AIUREA ! Acest articol este o publicitate mascata pentru metoda IPL laser, o metoda recunoscuta ca vatamatoare organismului in renumite tari ! Cum sa rezolvi o epilare definitiva cand problema este ori geetica ori de natura interna , glanda tiroida, ovare polichistice samd ?! Cum sa te vindeci bagand radiatii in corp si mai ales la nivelul epidermei ??! In tari din lumea a III-a se recurge si la astfel de mijloace si procedee pentru bani , iar ..pe langa faptul ca n-are vreun mare progres , poate decat imediat , pentru cateva luni ( dupa care reaparand) are efecte negative pentru mai tarziu , pe termen lung !

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …