Vrei să iei prânzul cu Dr. Oz pe 25 mai?

Banner Film Experience

eveniment-dr-oz-25-maiCumpără în perioada 1-8 martie, un bilet la conferinţa “Take your life to the next level”, de pe www.droz.ro, şi ai şansa de a servi masa cu Dr. Oz, la pauza de prânz din ziua evenimentului.

Oferta este destinată tuturor cumpărătorilor de biletele de pe www.droz.ro, în perioada menţionată. Câştigătorul va fi desemnat prin random.org şi va fi anunţat în dată de 9 martie 2016, pe pagină de Facebook a evenimentului.

La conferinţa de pe 25 mai 2016, de la Sala Palatului din Bucureşti, Dr. Oz va dezbate subiecte legate de Health & Lifestyle şi ne va oferi sfaturi menite să ne ajute să ne îmbunătăţim viaţa. Gazda evenimentului va fi Dragoş Bucurenci.

Iar seara, de la ora 19:00, un alt eveniment dedicat exclusiv personalităţilor importante din lumea medicală din România va avea loc, şi anume Gala pentru excelenţă în sănătate, inovaţie şi domenii conexe, unde însuşi Dr. Oz va acorda premii. Mai multe detalii despre eveniment se găsesc pe www.droz.ro.

Biletele la conferinţa găzduită de Dr. Oz mai sunt puse în vânzare şi pe eventim.ro, bilet.ro, bilete.ro, iabilet.ro, vreaubilet.ro, blt.ro.

Evenimentul este susţinut de Borsec şi organizat de A&A Exclamation Point, Diamond Experience şi Claar Solutions.

Parteneri: Mobilpay, Diamond Travel, LookMediaProfile, Curtea Veche, Khastalia

Parteneri media: Kanal D, Magic FM, România Liberă, Q magazine, Academia Caţavencu, Agerpres, calendarevenimente.ro, 9am.ro, ziare.com, thetrends.ro, business24.ro, eva.ro, agentiadepresamondena.ro, kudika.ro, garbo.ro, sfatulmedicului.ro, medipedia.ro, mymed.ro, idealmariaj.ro, kidsnews.ro, labucatarie.ro, luxuryonline.ro, mujer.ro, fashion8.ro, elisteodorescu.ro, sfatulparintilor.ro, copilul.ro, qbebe.ro, nastenatural.ro, clubulbebelusilor.ro, aquiahora.ro, casamea.ro, mymed.ro, citycompass.ro, românia-insider.com, heme.ro

Sursa: Comunicat de presă LookMediaProfile


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twenty − 12 =