SĂNĂTATE

O oră de mișcare pe zi reduce riscul de cancer mamar

Comments (7)
 1. Rodica Granpier says:

  Un articol foarte interesant ,mulyumim pentru sfaturi.

 2. Aghinitei Maria says:

  Nu am stiut ca o cantitate excesiva de grasime in jurul taliei, produce hormoni cancericeni si multe femeii cu aceasta problema, sunt predispuse cancerului la san.Imi pare a fi o solutie exxcelenta sa facem o ora de sport pe zi : plimbare, gradinarit plimbare cu bicicleta !

 3. Goleanu Anisoara says:

  Cu miscarea, nu se topesc doar grasimile ci, se imbunatateste si starea psihica si rezistenta la boli.

 4. Agache Lucica says:

  Grasimea corporala adunata in jurul taliei produce mari cantitati de hormoni cancerigeni,care pot produce cancerul mamar si de colon la femei dar si riscul de osteoporaza si apneea obstructiva de somn la barbati.Indiferent de varsta sau de greutate e bine sa facem o ora de miscare pe zi.Sportul,mersul pe bicicleta,plimbarea in aer liber,gradinaritul si orice activitate domestica prezinta beneficii in cazul altor forme de cancer.

 5. Aghinitei Maria says:

  Sportul este aliatul de nadejdie al sanatatii si fiecare ar trebui sa practicam un sport. Nu am stiut ca o cantitate excesiva de grasime in jurul taliei, produce hormoni cancericeni si multe femeii cu aceasta problema, sunt predispuse cancerului la san.Imi pare a fi o solutie exxcelenta sa facem o ora de sport pe zi : plimbare, gradinarit plimbare cu bicicleta !

 6. Doina Bontas says:

  Miscarea inseamna viata !

 7. Goleanu Anisoara says:

  O ora de miscare pe zi aduce mari beneficii sanatatii! De altfel, toata ziua facem miscare dar nu punem la treba tocmai muschii care sunt importanti in procesul de slabire,de eliminarii a grasimii de pe burta , solduri.Putem face miscarea la sala sau sa alegem niste exericii care vor ajuta sa slabim, sa fim mai sanatosi si mai optimisti.Putem rupe o ora din zi pentru feumusetea si sanatatea nostra!

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …