VIAȚĂ ȘI OAMENI

Visăm în română!

Comments (5)
 1. Am fost plecata de multe ori in strainatate , insa ca acasa , nu este NICAIERI ! I-mi era dor de tot , de ospitalitatea romaneasca , de mamaliga noastra traditionala , de inima calda a romanului adevarat .

 2. (puiu) barbalata mirela says:

  Nu cunosc acest sentiment, cel putin, nu in totalitate. Am fost plecata in afara tarii in concediu doar iar dupa cateva zile mi se facuse dor de familie. Dar sentimentul acela puternic, de dor imens, ca al doamnei din articol, nu.
  Din pacate, tot mai multi romani pleaca din tara si nu pentru ca asa le-a venit ci pentru o sansa mai buna, un trai mai bun. Pleaca cu sperante, curaj, tarie, frica…toate intr-un singur suflet.

 3. Goleanu Anisoara says:

  De afara, Romania se vede altfel.Romania este ACASA si, nicaieri nu e mai bine ca acasa.Nu conteaza ca e greu, ca e scump, ca nu ai unde sa muncesti…Acasa e cel mai bine si dorul de pamantul stramosesc devine mai acut, mai puternic, mai dureros.Cand ai acasa parinti si copii, dorul devine cu atat mai dureros.

 4. ghelbere elena says:

  Numai in concediu am fost in strainatate. II dau dreptate doamnei care a scris articolul. Drumul spre destinatia de concediu a durat putin, dar drumul de intoarcere mi se pare foarte lung. Era o vesnicie. Acelasi semntiment il cand plec de acasa pentru cateva zile, in alta localitate. O inteleg perfect pe doamna.

 5. Elena says:

  Ne purtam crucea “dorului” prin lume…… candva ne-am hotarat fiecare “plecarea” iar acum suntem prinsi intre doua lumi!!!….golul din suflet devine din an ce trece tot mai mare iar radacinile ne striga. …. ne intrebam tot mai des, cat timp vor mai reusi ratiunea si logica sa ne tina departe de locul sufletului nostru? ?…..si adormim soptindu-ne in gand: CURAND, CURAND. …

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …