DEZVOLTARE PERSONALĂ

România merită!

Previous ArticleTu ce spui când taci?
Comments (7)
 1. Lamiita Durac says:

  Trebuie sa votam in speranta ca pana la urma votul nostru va conta .

 2. suzana suzy says:

  trebuie si noi sa constientizam caci trebuie sa votam

 3. Bontas Mihaela (Sofica) says:

  Si eu am fost la vot, desi, recunosc, nu am mai fost de la majorat. Am fost in speranta unui viitor mai bun pentru copii.

 4. nastase gabriela says:

  nimic nu e usor nici acolo, si nici aici, dar ma bucur pentru ca cei de afara au dat tonul schimbarii. Romania chiar merita, Romania asta frumoasa cu romanii ei frumosi

 5. Agache Lucica says:

  Pentru a schimba soarta tarii si conditiile de viata a tuturor romanilor,trebuie sa mergem la vot,e dreptul nostru .Multi poate nu au votat cu toate ca au avut sectiile de votare sub nas,gandindu-se ca nu ajuta la nimic votul lor.Dar nu este asa ,exemplu concetatenilor nostri din diaspora e un exemplu bun de urmat.S-au deplasat kilometri intregi poate pana la sectia de votare,au stat in frig,unii poate fara sa manance in ziua aceea,dar au fost uniti cu gandul la schimbarea in bine a tuturor problemelor din tara.Romania nu are nici o vina pentru problemele acestor oameni,dar conducatoii tarii port cea mai mare vina,nimic din ce au promis in campaniile electorale nu s-a vazut.Asa ca oameni buni sa fim uniti si sa participam in numar mare la vot dar si la tot ce este bine pentru tara si pentru noi.
  Romania merita sprijinul si votul nostru al tuturor.

 6. Rodica Granpier says:

  Romania merita mult mai mult,votul nostru va conta mereu,iar aceste povesti vor ramane mereu in inimile noastre <3

 7. Aghinitei Maria says:

  Da, Romania merita, merita un trai mai bun si prin votul nostru am dovedit ca se poate. Sper din toata inima la un viitor mai bun. Sper ca in Romania sa se poata trai decent si sa nu mai fie nimeni nevoiti sa plece in strainatate pt. o bucata de paine!

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …