DEZVOLTARE PERSONALĂ

Tu ce spui când taci?

iubire-orgoliu
Next ArticleRomânia merită!
Comments (7)
 1. Bontas Mihaela (Sofica) says:

  intradevar, comunicarea e foarte importanta intr-o relatie, inteleg perfect acest articol, deoarece si eu si sotul meu suntem firi puternice si incapatanate, si uneori ne punem in situatia din acest articol.

 2. spuma says:

  COMUNICAREA ESTE IMPORTANTA ZI DE ZI

 3. suzana suzy says:

  Trebuie mult mai mult sa comunicam !

 4. Lupu Nicoleta says:

  Asa este, mereu trebuie sa spunem partenerului ce avem pe suflet, acesta este si secretul casniciei mele!

 5. Goleanu Anisoara says:

  TACEREA spune multe! Ne inchidem in noi si asteptam sa se intample ceva bun si pentru sufletul nostru. Nu e bine! Trebuie sa luptam pentru orice in viata,chiar si pentru dragostea noastra,nimic nu vine de la sine. Sa comunicam, sa cautam, sa ne sfatuim, astfel mergem mai departe.Implicandu-ne!

 6. ghelbere elena says:

  Nu spunem nimic din teama de a nu supara sau jigni persoana de langa noi. Trebuie sa vorbim. Sa cautam cuvintele potrivite care sa exprime ce simtim in acel moment. Daca tinem in noi supararile ne facem rau in primul rand noua si apoi celui de langa noi care nu stie cu ce a gresit.Daca am gresit sa recunostem, daca a gresit sa-i spunem.

 7. (puiu) barbalata mirela says:

  Orgoliul distruge. Eu si sotul meu suntem firi foarte diferite. Dar ne iubim enorm de mult. Mereu ne exprimam iubirea: te iubesc, te sarut, cuvinte de alint etc. Toate acestea sunt la ordinea zilei.
  Comunicarea este importanta. Dar uneori tacem pt ca nu vrem sa ranim. Si inghitim in sec. Doar ca la un moment dat rabufnim.
  Comunicarea, iubirea, tandretea, toate gesturile marunte salveaza o relatie. Dar o relatoe inseamna 2 deci trebuie o lupta in doi.

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …