VIAȚĂ ȘI OAMENI

Trece mortul!

Comments (4)
 1. Sergiu Onofrei says:

  ,,Sa se anime” ,nu ,,sa se animeze”
  Erau si pe vremuri destul de multe violuri ,crime,tilharii,pedofilie,dar mai putin mediatizate.

 2. ghelbere elena says:

  Totul acum este tratat ca un spectacol. Daca moare cineva cat de cat cebru zile intregi se dezbate subiectul la televizor in fundal cu o muzica adecvata.

 3. (puiu) barbalata mirela says:

  Pe vremuri acele cazuri de crime, violuri, etc erau destul de multe dar pe cat posibil trecute cu vederea. Am terminat o facultate de profil si am facut practica intr-un an la Procuratura. Atunci am studiat dupa dosare din anii 70 si 80. Dumnezeule, am ramas cu totii masca. Cate cazuri de vio, de crime, incest. Oribil. Atunci am realizat ca dintotdeauna au existat lucruri sau fapte/evenimente oribile dar noi nu stiam de ele.
  Trece mortul….toti asistam si vorbeam. Copil fiind am asistat si eu. Acasa la parinti sau la tara la bunici. Era o noua ocazie de barfa, asa privesc acum ca om matur. La fel este si acum doar ca inmormantarea si convoiul mortuar sunt la un nivel mai inalt. La fel si barfa. Din pacate.

 4. Goleanu Anisoara says:

  Nu mai ‘trece mortul” pe la poarta nostra, nu mai avem parte de astfel de “petreceri” si e foarte bine.Lasam moartea deoparte si ne concentram pe viata!

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …