Zile gratuite de vacanță pe litoral! Profită și tu!

Banner Film Experience

Zile gratuite de vacanta pe litoral. Profita si tu!În perioada 18-31 august 2014 se derulează programul  ”Zile gratuite de vacanță”.

Programul cumulează oferte de genul “plăteşti cinci nopţi şi stai şase” sau “plăteşti şase nopţi şi stai şapte“, pentru a veni în sprijinul turiştilor care vor să petreacă o vacanţă pe litoral în condiţii avantajoase de preţ.

Pachetele din programul ”Zile gratuite de vacanță” se regăsesc în ofertele majorităţii agenţiilor de turism membre ANAT,  și pornesc de la 518 lei/persoană, cu mic dejun, pentru şase nopţi de cazare şi una gratuită la un hotel de două stele din staţiunea Venus, de la 822 de lei/persoană, cu mic dejun, pentru cinci nopţi de cazare şi una gratuită, la un hotel de trei stele din Eforie Nord şi de la 975 de lei/persoană, cu mic dejun, pentru şase nopţi de cazare şi una gratuită, la un hotel de patru stele din staţiunea Mamaia.

Partenerii programului sunt Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism – ANAT –  Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc  – FPTR – şi Asociaţia de Promovare Litoral-Delta Dunării  – ALDD.aqui-ahora

“Ofertele speciale de vacanţă fac parte din strategia de promovare a litoralului românesc, în cadrul parteneriatului excelent care există între patronatele din turism care, fără prea mult ajutor din partea statului, se străduiesc să îşi ţină turiştii în România”, declară Dragoş Răducan, vicepreşedintele Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc.

Lansat în 2008 programul ”Zile gratuite de vacanță” este unul dintre cele mai căutate programe de oferte speciale.

“Continuăm să invităm turiştii să aleagă litoralul românesc, prin tarife şi programe speciale cât mai atractive, cât şi printr-o serie lungă şi bogată de evenimente în toate staţiunile. Ne aflăm la 100% grad de ocupare în acest moment pe litoral şi continuăm să oferim cele mai frumoase festivaluri, parade, carnavaluri, evenimente sportive, de fashion şi muzicale. Comunicăm excelent cu hotelierii, agenţiile de turism, operatorii de alimentaţie publică şi agrement, respectiv autorităţile locale de pe litoral, reuşind astfel să oferim, prin agenţiile de turism ANAT, zile gratuite de vacanţă”, declară Corina Martin, președintele Asociaţiei de Promovare Litoral – Delta Dunării.

Sursa: Comunicat de Presă ANAT


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 + 15 =