TIMP LIBER ȘI EVENIMENTE

Hotel PRIVO – leaderul rafinamentului din Târgu Mureș – vezi galerie de imagini

Hotel Privo, terasa - vedere de ansamblu
Comments (12)
 1. constantrin popa says:

  Inteleg ca in aceasta tara a inceput sa se miste cate ceva !Totusi acest lucru nu-i la Vaslui ci in ardeal la Tg. Mures , pe cand si in alte orase ?

 2. Ana Prisacaru says:

  Foarte frumoasa prezentarea scrisa si in imagini! Multumim pentru recomandare!

 3. Barascu Violeta Ramona says:

  Wow cat poate fi de frumos acest hotel! Aceasta recenzie e perfecta!

 4. Lamiita Durac says:

  O singura data am fost la Tg Mures , fiind eleva dar mi-as dori sa mai am prilejul sa mai merg si sa fiu rasfatata intr-o astfel de locatie .

 5. Bontas Mihaela (Sofica) says:

  Nu am fost pana acum in Targu Mures, dar cu siguranta voi ajunge acolo in vara viitoare, am auzit foarte multe lucruri frumoase despre acest oras si oamenii care locuiesc acolo.

 6. suzana suzy says:

  O familie ce a realizat un lucru deosebit în oraş, în vremuri de criză.

 7. Agache Lucica says:

  Adina si Alin Plopeanu sunt doi oameni tineri si indrazneti ,proprietari ai Hotelului PRIVO leaderul rafinamentului din Tg.Mures.Aici serviciile sunt de calitate.Este un edificiu impecabil din punct de vedere arhitectural,este linistea mintii si a sufletului.
  Hotel PRIVO a fost rasplatit cu premiul Special Architectural Concept in cadrul Galei Premiilor de Excelenta 2014 si a castigat la Viena Premiul pentru Fatada europeana a anului.
  Venind aici alegi relaxarea ,bucuria si pacea,alegi leaderul,rafinamentul si confortul din Targu-Mures.

 8. Goleanu Anisoara says:

  Oameni care au indraznit si au reusit!Pornind de lacrurile marunte,ei au gandit fiecare lucru,asa cum si-ar fi dorit ei insisi de la hotel.Greutati sunt multe,banii sunt problema zilelor noastre dar si multe alte lucruri,importante pentru atragerea turistilor. Bravo lor!

 9. Aghinitei Maria says:

  La Targu Mures nu am mai fost demult, dar daca ma voi duce , sigur ma voi caza la Hotel Privo, fiindca ecaezia si pozele m-au convins ca voi avea parte de odihna si relaxare in conditii excelente. Acesti 2 tineri au facut un loc extrordinar Bravo lor ! <3

 10. Rodica Granpier says:

  Un Hotel minunat,creat de oameni minunati! Daca am sa jung pe acolo,ma voi caza la ei <3

 11. Aghinitei Maria says:

  O recenzie atat de favorabila va indrepta multi vizitatori ai orasului Tg. Mures catre Hotelul Privio. 4-5 stele il recomanda, iar faptul ca este o liniste placuta, are SPA, si toate facilitatile .

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …