DEZVOLTARE PERSONALĂ

66! Plus 30!

Next ArticleD'ale carnavalului!
Comments (11)
 1. Lupu Nicoleta says:

  E periculoasa si munca de jurnalist

 2. Agache Lucica says:

  66 !Plus 30 !Ce vina au avut aceste suflete de au platit cu viata lor este meseria aleasa de ei si pe care incearca sa o faca asa cum trebuie,cu drag si pasiune.Mare pacat,un numar mare de persoane care se zbateau sa scoata la iveala informatii adevarate,neputand suporta tragediile ce se consumau in tacere.Jurnalistii sunt in prima linie a razboaielor,cerceteaza fapte de coruptie,obligand guvernele lumii sa adopte legi care sa-i impiedice pe raufacatori de a face lucruri pentru care cei ce cauta dreptatea si adevarul sufera.
  Ei -Jurnalistii-sunt adevaratii luptatori fara armura,sunt inarmati doar cu un creion sau cu un aparat de filmat.De aceea trebuie respectati si onorati.

 3. Aghinitei Maria says:

  Doamne, cata furie si lupta intre semeni!
  Jurnalistii de front sunt niste oameni curajosi care-si pun viata-n pericol, pt. a arata lumii adevarata fata a lucrurilor si prin asta incercand sa sensibilizeze opinia publica si conducatorii care stau in fata acestor lupte, ce nu ar trebui sa existe. Dar nu au mare succes, desi am primit pe mail un PPS in care se stipula ca niste fotografii, in care erau aratate ororile ce se intampla in anumite regiuni, au avut succes, si s-au pus capat ororilor. Speram sa nu mai fie atat de multi jurnalisti rapiti si chiar ucisi caci ei nu sunt inarmati decat cu creionul ! 🙁

 4. Goleanu Anisoara says:

  De ce sunt ucisi jurnalistii?! Nu sunt inamici,n-au nimic cu nimeni, isi fac meseria si atat!Ce se dovedeste prin uciderea lor?Nimic, sunt oameni nevinovati,oameni care muncesc,la fel ca noi, ceilalti, pentru painea cea de toate zilele.Adesea, in loc de paine, li sa da coliva.E o tragedie la care asistam neputinciosi, o nedreptate crunta.Ei sunt un model pentru noi,pentru curajul cu care ne aduc vesti din cele mai fierbinti locuri din lume,din linia intai ,unde moartea nu alege!

 5. kamy kamytza says:

  În total, aproximativ un sfert dintre jurnaliştii ucişi în 2014 erau corespondenţi de presă străini.

 6. kamy kamytza says:

  Şaizeci şi şase de jurnalişti au fost ucişi în 2014, un bilanţ mai mic decât în 2013, însă numărul răpirilor a crescut la 119 cazuri.

 7. Aghinitei Maria says:

  Doamne, cata furie si lupta intre semeni!
  Jurnalistii de front sunt niste oameni curajosi care-si pun viata-n pericol, pt. a arata lumii adevarata fata a lucrurilor si prin asta incercand sa sensibilizeze opinia publica si conducatorii care stau in fata acestor lupte, ce nu ar trebui sa existe. Dar nu au mare succes, desi am primit pe mail un PPS in care se stipula ca niste fotografii, in care erau aratate ororile ce se intampla in anumite regiuni, au avut succes, si s-au pus capat ororilor. Speram sa nu mai fie atat de multi jurnalisti rapiti si chiar ucisi caci ei nu sunt inarmati decat cu creionul !

 8. Agache Lucica says:

  Multe tragedii se consuma in tacere ,trebuie sa existe cineva care sa scoata adevarul la iveala.Acestia sunt jurnalistii care-si risca viata,fiind prezenti acolo unde sunt cele mai fierbinti zone.Trebuie stimati si onorati pentru ca isi fac meseria cu drag fiind in prima linie a razboiului,influentand decizii internationale de exceptie.
  Ei sunt singurii luptatori fara arma,fiind inarmati doar cu un creion si un aparat de fotografiat.
  Pacat ca inca exista multa ura si furie intre semeni.

 9. Aghinitei Maria says:

  Am citit atatea stiri despre executarea atator jurnalisti si nu pot sa inteleg de ce se intampla atatea atrociti.Doamne, cata furie si ura !
  Jurnalistii de front sunt niste oameni curajosi ,care-si pun viata-n pericol, pt. a arata lumii adevarata fata a lucrurilor si prin asta incercand sa sensibilizeze opinia publica si conducatorii care stau in spateleacestor lupte, ce nu ar trebui sa existe. Dar nu au mare succes, desi am primit pe mail un PPS in care se stipula ca niste fotografii, in care erau aratate ororile ce se intampla in anumite regiuni, au avut succes, si s-au pus capat ororilor. Speram sa nu mai fie atat de multi jurnalisti rapiti si chiar ucisi caci ei nu sunt inarmati decat cu creionul !
  ?

 10. Rodica Granpier says:

  Foarte trist,cand se vor termina toate astea???!!!

 11. nastase gabriela says:

  trist, unii oameni sunt atat de dedicati meseriei lor, incat riscurile sunt prea minore, insasi pierderea vietii este minora atunci cand faci totul cu sufletul

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …