LIFESTYLE

August Osage County – Ţinutul din mijlocul verii – 2013

August Osage County - Ţinutul din mijlocul verii
Comments (5)
 1. Serafimciuc Claudia-Lavinia says:

  Un film cu Julia Roberts si Meryl Streep in distributie nu poate sa fie decat unul demn de un premiu Pulitzer.

 2. Lamiita Durac says:

  Cum sa nu-ti atraga atentia doua nume mare ale filmului , Juliei Roberts si Meryl Streep si doua nominalizari la 2 premii Oscar și 2 premii Golden Globes . Retinut .

 3. Agache Lucica says:

  Un film care are in distributie pe actorii-Iulia Roberts si Meryl Streep,nominalizat la 2 premii Oscar si la 2 premii Golden Globes.Acest film este considerat a fi prea teatral,pentru ca scenariu are la baza piesa de teatru cu acelas titlu.

 4. Aghinitei Maria says:

  Din prezentare, si am vazut ca este vorba de o mama dominatoare , aspra, pedepsita parca pt. vorbele grele pe care le arunca cu un cancer bucal . Nu am vazut filmul, si nici nu-l voi vedea (nu mai vreau drame umane), desi o admir mult pe Meryl Streep ! 🙁

 5. Goleanu Anisoara says:

  Este un film static dar, asta nu inseamna ca ii scade valoarea. Daca va amintiti filmul “12 oameni furiosi’ unde actiunea se petrece intr-o camera si te tine doua ore cu sufletul la gura?Henry Fonda tine in mana toata actiunea filmului de la un capat la altul si reuseste cu fonduri minime sa realizeze un film de exceptie.Asa si in acest film, cele doua actrite celebre reusesc sa contureze personaje cu talentul lor si, mai mult din discutii,le incadreaza in niste tipare mai mult sau mai putin negative.O mama care pune presiune pe starile emotionale ale membrilor familiei sale ,primeste ceea ce merita: condamnarea la singuratate.

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …