TIMP LIBER ȘI EVENIMENTE

Braşov – destinaţia turistică de referinţă a României

Comments (14)
 1. Ana Prisacaru says:

  Am vizitat de multe ori Brasovul ! Este o destinatie turistica foarte friumoasa!

 2. Ana Prisacaru says:

  Am vizitat de multe ori Brasovul ! Este o destinatie turistica foarte frumoasa! 🙂

 3. Barascu Violeta Ramona says:

  Revin mereu cu drag in acest loc mirific

 4. Bontas Mihaela (Sofica) says:

  un oras minunat, mie imi place mult mai mult decat Sibiul, are locuri unice si oameni deosebiti. de fiecare data cand ajung in Brasov ma simt extrem de linistita si multumita, si de fiecare data, e ca si cum as vizita pentru prima data orasul, asa de incantata sunt.

 5. Lamiita Durac says:

  Intr-adevar e o zona superba , nu am mai fost de mult dar mi-as dori sa mai ajung in Poaia Brasov in special .

 6. Aghinitei Maria says:

  Cat de dedicati erau oamenii din acest ordin! Nu-i de mirare ca au fost prigoniti si distrusi de oameni cu credinta in Dumnezeu: “. .papistasii” Noul papa este un exemplu de cum ar trebui sa fie un conducator crestin.. Bravo!

 7. Aghinitei Maria says:

  Scuze am postat comentariu la articolul anteror! 🙁

 8. Aghinitei Maria says:

  Brasovul este o zona cu mare potential turistic. Biserica Neagra cu vestita orga ,muntii cu atatea peisaje inedite, CastelulBran si Poiana Brasov, sunt destinatii ce nu trebuie ocolite. Mereu am mers in aceste locuri minunate ! 🙂

 9. suzana suzy says:

  Castelul Bran atrage sute de mii de turişti în fiecare an fiind indestructibil asociat cu contele Dracula, unul dintre cele mai circulate mituri din folclorul contemporan mondial.

 10. suzana suzy says:

  Astăzi Braşovul este unul dintre cele mai vizitate oraşe ale României, cu nenumărate vestigii istorice. Turistii sunt cuceriţi de mixul între arhitectura gotică, barocă şi renascentistă şi farmecul de-sine-stătător al acestui oraş.

 11. kamy kamytza says:

  Cel mai reprezentativ monument istoric al Brasovului, cea mai mare biserica gotica din Transilvania.

 12. Agache Lucica says:

  Avem si noi locuri minunate ,bune de vizitat atat de turistii interni cat si din strainatate.Orasul Brasov este unul dintre orasele cu care trebuie sa ne mandrim,un oras superb care a facut fata unei istorii tumultoase tesute din atacuri,incendii ,cuceriri vitregi geopolitice.Aici sunt importante destinatii turistice-Biserica Neagra cea mai mare biserica gotica din Transilvania,Castelul Bran,Poiana Brasov cea mai emblemata destinatie turistica din Romania,Cetatea Rasnovului si multe altele.Oamenii sunt foarte prietenosi,fac cinste cu mandrie acestui frumos oras.
  Turistii sunt cuceriti de amestecul dintre arhitectura gotica,baroca si renascentina.

 13. Goleanu Anisoara says:

  Brasovul te primeste cu minunata frumusete a mediului in care s-a dezvoltat in timp si apoi te incanta si-ti starneste curiozitatea cu obiectivele istorice dar si cu cele moderne.Totul te indeamna sa revii, de cate ori ai drum spre Brasov, fiindca de fiecare data vei descoperi ceva ce te va interesa, ceva ce te va incanta.

 14. Aghinitei Maria says:

  Brasovul este destinatia turistica de referinta a Romaniei care atrage cei mai multi turisti.
  Bisrica Neagra trebuie inclusa in planul vizitei: este cea mai mare biserica gotica, are cea mai mare colectie de covoare vechi si o vestita orga.
  Castelul Bran si Statiunea Valea Prahovei , obiective turistice minunate.
  Ma bucur ca am aflat din articol Ca Transilvania este numita : Toscana Romanie ! 🙂

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …