DEZVOLTARE PERSONALĂ

Cică ne vorbim ţara de rău

romania_mine_protest_aquiahora
Comments (6)
 1. Ana Prisacaru says:

  Nu au plecat de bine din tara si nu vad ce ar avea de spus de bine. Nimic nu se schimba. Este intradevar o lupta teribila cu saracia. Macar de ar scapa de ea. Dar ce castiga unul muncind afara, consuma 3-4 acasa. Familia se instraineaza, se destrama si pana la urma realizezi ca sunt vieti risipide in zadar.
  Eu am un sentiment de tristete cand vad ca oamenii pleaca din tara! 🙁

 2. Barascu Violeta Ramona says:

  Din pacate sunt multi oameni de valoare care parasesc tara datorita conditiilor nefavorabile.

 3. Lamiita Durac says:

  Fiul meu m-a intrebat zilele trecute cu cine voi vota . Printre altele mi-a spus ca daca voi vota cu un anumit domn , el va pleca din tara … si are 27 de ani .. 🙁 Si vin acum si intreb precum cetateanul turmentat .. “Vorba e… eu pentru cine votez?… “

 4. spuma says:

  cine pleca din tara nu pleaca ce e bine la noi dar nici printre straini nu e bine

 5. Bontas Mihaela (Sofica) says:

  cei care au plecat din tara, nu au plecat de bine, ci au fost alungati de saracia pe care le-au oferit-o tara noastra. si sunt si mult mai patrioti ca noi, noi nu am fi stat ore in sir la coada si in ploaie sa votam.

 6. Vasile says:

  Nu va intrebati, de ce se intampla asta?? Pentru ca ne-am obisnuit sa furam, sa nu ne platim impozitele si amenzile sa nu platim taxele la stat si in general sa fentam munca daca suntem angajati. Si curios, cand muncim afara, suntem angajati model!! Oare de ce??????

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …