TIMP LIBER ȘI EVENIMENTE

City break la Bratislava – galerie foto

Previous ArticleCin'te ia aşa cum eşti?!
Comments (18)
 1. spuma says:

  frumos dar prin articolul dv calatoresc si eu

 2. Ana Prisacaru says:

  Un articol care contine foarte multe informatii utile pentru cei ce vor sa faca o excursie in Bratislava. Cei care nu au planificat o excursie prin aceste locuri calatoresc virtual, citind aceste randuri.

 3. Barascu Violeta Ramona says:

  Un articol superb care ne indeamna la plimbare

 4. Bontas Mihaela (Sofica) says:

  un articol foarte interesant, despre un oras superb, care merita sa il vizitam.

 5. suzana suzy says:

  Castelul Bratislava ste o bijuterie a orașului.

 6. suzana suzy says:

  Super dragut, exact cum il descrieti in articol, curat, mic dejun rezonabil, cu produse de patiserie facute acolo, cu paine proaspata.

 7. Tolea nicoleta says:

  locuri interesante si superbe

 8. Agache Lucica says:

  Castelul Divin este un mare punct de atractie,astazi astazi desi e doar un sit arheologic inspira respect pentru faptul ca nu a fost ingenunchiat niciodata.Este vizitat de turistii de pretutindeni.
  Un articol cu locuri interesante care ne fac parca sa visam ca vom putea sa le vizitam vreodata.

 9. roman ovidia says:

  Bratislava, capitala Slovaciei, dispune de o locatie unica avand ca vecini pe Ungaria in sud si pe Austria in vest, Viena aflandu-se la doar o ora de mers cu masina. Aceste orase sunt cele mai apropiate capitale din lume. Bratislava este un oras cosmopolit si cel mai bun punct de plecare in explorarea Europei

 10. Agache Lucica says:

  Bratislava este un oras cosmopolit si totodata cel mai bun punct de plecare in a vizita Europa.Oricine isi propune o vacanta in aceste locuri,ramane cu impresii placute din punct de vedere istoric,arheologic si arhitectural.Se pot vizita obiective interesante cum ar fi Castelul din Bratislava,Castelul Divin un punct de atractie major.Poarta Mihail monument istoric si arheologic important construit in stil baroc,dateaza din secolul 14.
  Din punct de vedere gastronomic pe perioada verii Bratislava gazduieste festivaluri culinare-Festivalul Carnatului-.
  Pentru cumparaturi oriunde vei gasi preturi convenabile.

 11. Goleanu Anisoara says:

  Bratislava este un oras din Slovacia unde istoria este vie,este alaturi de cetatenii orasului prin monumentele, cladirile cu o arhitectura unica si este un obiectiv turistic vizitat ades.Caastelul Devin, Poarta Mihail, statuia Ruberneck sunt doar cateva dintre locurile care atrag turisti din toata lumea an de an.

 12. Aghinitei Maria says:

  Bratislava este un oras cu multe monumente :un obiectiv pe care nu-l poți rata, este Castelul din Bratislava, construit în stil gotic renascentist, care te va impresiona. Astăzi superba și impresionanta construcție este gazdă pentru festivaluri .Are o cultura veche, bere de calitate, merita sa fie vizitat. Multumim pt. informatii !

 13. Agache Lucica says:

  Bratislava este unul dintre orasele cele ma cochete si fermecatoare de pe Dunare.Oricand ai opta pentru o minivacanta fara sa-ti para rau.E un oras neaglomerat cu strazi curate,fara zgomote,acest lucru facandu-i pe turisti sa se integreze foarte usor in peisaj.

 14. Aghinitei Maria says:

  Bratislava este un oras in Slovacia, curat ,ingrijit, este un oras cu multe monumente :un obiectiv pe care nu-l poți rata, este Castelul din Bratislava, construit în stil gotic renascentist, care te va impresiona. Astăzi superba și impresionanta construcție este gazdă pentru festivaluri: festivalul culinar “Festivalul Carnatului” .
  Gastronomia este specia;a cu influente cehesti, unguresti si austriece.
  Are o cultura veche, bere de calitate, merita sa fie vizitat. Multumim pt. informatii !

 15. Aghinitei Maria says:

  M-am uitat cu placere la un PPS online si am vazut ca toate orasele, capitatlele de pe Dunare au amenajat atat de fumos malurile , la noi… 🙁 ce sa mai spunem). Bratislava este un oras cu multe monumente :un obiectiv pe care nu-l poți rata, este Castelul din Bratislava, construit în stil gotic renascentist, care te va impresiona. Astăzi superba și impresionanta construcție este gazdă pentru festivaluri .Are o cultura veche, bere de calitate, merita sa fie vizitat. Multumim pt. informatii !

 16. Agache Lucica says:

  In Bratislava piata principala este un locul favorit al localnicilor si al turistilor.,foarte bun pentru plimbari,gazda pentru concerte,,expozitii si spectacole culturale.Bratislava are o cultura veche ,este un oras cochet,foarte placut pentru o minivacanta vizitat de turisti din toate colturile lumii.

 17. Rodica Granpier says:

  Un centru industrial major, Bratislava este recunoscut pentru constructia masinilor Volkswagen si pentru productia de mobile, produse chimice, produse din tutun, instrumente muzicale, produse din lana si produse din piele.

 18. Doina Bontas says:

  Un oras minunat si fascinant !

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …