CONCURSURI

Concurs AQUI AHORA – HOFIGAL, ediția 53

produse-naturale-hofigal
Comments (81)
 1. maria corodescu says:

  As vrea sa castig produsele Hofigal pentru ca am auzit numai cuvinte de bine si mi-as dori tare mult sa am pozibilitatea sa le incerc si eu cat si familia mea
  Castigatorul din acest an, Yoshinori Ohsumi, a facut cercetari in domeniul medicinei celulare, descoperind mecanismul de autofagie.

 2. tender carmen says:

  Aș vrea să câștig produsele Hofigal pentru că…sunt de calitate,le folosesc mereu.
  Premiul Nobel pt medicina 2016 a fost luat de omul de stiinta nipon Yoshinori Ohsumi-pt descoperirile sale legate de procesele de autofagie,proces legat de descompunerea si reciclarea compusilor celulari

 3. Aș vrea să câștig produsele Hofigal pentru că…sustin marcile romanesti. A luat premiul Nobel pentru medicina in anul 2016 mecanismul autofagiei descoperita de Stefan Manea si consta intr-un proces prin care celulele se regenereaza .

 4. Roata Alexandra says:

  As vrea sa castig produsele Hofigal pentru ca sunt o nationalista convinsa iar frumusetea romancelor a fost mentinuta tocmai cu calitatea produselor romanesti de pe piata, iar Hofigal nu ne-a dezamagit pana acum.
  -Cea mai noua descoperire in domeniul medicinei este facuta de omul de știință nipon Yoshinori Ohsumi si a câștigat Premiul Nobel pentru Medicină in 2016″pentru descoperirile sale legate de mecanismele de autofagie” un proces fundamental pentru descompunerea și reciclarea compușilor celulari, conform Comitetului Nobel de la Stockholm.

 5. Indri Felicia Camelia says:

  1.) Aş vrea să câştig produsele HOFIGAL mai sus enumerate, datorită calităţii lor excepţionale: ingrediente 100% naturale, imbinând principii fitoterapeutice unice din flora autohtonă în proporţii judicios, ştiinţific şi cu înţelepciune armonizate, rod al muncii de o viaţă a cercetătorului Ştefan Manea. Personal folosesc frecvent aceste produse de igienă personală, nutriţie şi fitocosmetică cu rezultate remarcabile asupra sănătăţii organismului prin nutrienţii unici conţinuţi de suplimentele de spirulină; asupra frumuseţii părului şi pielii, beneficii pentru care mulţumesc din tot sufletul echipei HOFIGA
  2.) Cea mai nouă descoperire, care se se referă la MECANISMELE AUTOFAGIEI în scopul contracarării consecinţelor negative ale îmbătrânirii, vindecării cancerului, bolii Parkinson, diabetului de tip 2 şi a altor boli ale bătrâneţii din cauza autofagiei deficitare, aparţine omului de știință nipon Yoshinori Ohsumi, pentru care i-a fost decernat Premiul Nobel pentru Medicină în 2016.

 6. Popescu says:

  “-Aș vrea să câștig produsele Hofigal pentru că sunt produse natuarale,fara parabeni si imi doresc pentru mine tot ce e mai buna de la natura”;
  -Cea mai noua descoperire in domeniul medicinei este facuta de omul de știință nipon Yoshinori Ohsumi si a câștigat Premiul Nobel pentru Medicină in 2016″pentru descoperirile sale legate de mecanismele de autofagie” un proces fundamental pentru descompunerea și reciclarea compușilor celulari, conform Comitetului Nobel de la Stockholm.

 7. Nicoleta Pasescu says:

  As vrea sa castig produsele Hofigal pentru ca am incredere in marca, si am primit recomandari ca sunt foarte bune.

 8. Octavian DUTA says:

  “Aș vrea să câștig produsele Hofigal pentru că … sunt sigure, naturale si benefice pentru sanatate ! Cosmeticele transformand doamnele din viata noastra in persoane magnifice, magice si rapitor de fermecatoare; produsele pentru sanatate ne ajuta copii sa fie nazdravani, plini de energie si sa ne ofere clipe de fericire maxime !”

 9. Octavian DUTA says:

  “Aș vrea să câștig produsele Hofigal pentru că … sunt sigure, naturale si benefice pentru sanatate ! Cosmeticele transformand doamnele din viata noastra in persoane magnifice, magice si rapitor de fermecatoare; produsele pentru sanatate ne ajuta copii sa fie nazdravani, plini de energie si sa ne ofere clipe de fericire maxime !”
  Cea mai noua descoperire in domeniul medicinei este facuta de omul de știință nipon Yoshinori Ohsumi si a câștigat Premiul Nobel pentru Medicină in 2016″pentru descoperirile sale legate de mecanismele de autofagie” un proces fundamental pentru descompunerea și reciclarea compușilor celulari, conform Comitetului Nobel de la Stockholm.

 10. “Aș vrea să câștig produsele Hofigal pentru că … firma Hofigal este o firma de incredere ce comercializeaza produse naturiste. ”
  Premiul Nobel in medicina a fost acordat omului de știință nipon Yoshinori Ohsumi pentru descoperirile legate de mecanismele de autofagie.

 11. Tatoiu Virginia says:

  As vrea să câstig produsele Hofigal pentru că mi-ar prinde bine ceva natural pe pielea mea . Japonezul Yoshinori Ohsumi a descoperit mecanismul prin care celulele îsi distrug si îsi reciclează propriul continut.

 12. Tatoiu Virginia says:

  Japonezul Yoshinori Ohsumi a descoperit mecanismul prin care celulele îsi distrug si îsi reciclează propriul continut.
  As vrea să câstig produsele Hofigal pentru că mi-ar prinde bine ceva natural pe pielea mea .

 13. Alexandra says:

  As vrea să castig produse Hofigal pentru ca au produse bune si naturale.

 14. Irina P says:

  As vrea sa castig produsele Hofigal pentru ca sunt produse naturale si foarte eficiente produse pe care le consum si folosesc de circa 10 ani. Produsele cosmetice contin compusi activi naturali, iar suplimentele alimentare depasesc in eficienta multe alte suplimente de la marci renumite.
  Yoshinori Ohsumi, profesor la Institutul Tehnologic din Tokyo, a câștigat premiul Nobel pentru Medicină în 2016. Cercetătorul japonez este specializat în biologie celulară. Premiul Nobel îi revine pentru descoperirile sale în domeniul mecanismelor autofagiei.Practic, Yoshinori Ohsumi a descoperit mecanismul prin care celulele își distrug și își reciclează propriul conținut, ceea ce ar putea duce la o mai bună înțelegere a unor boli precum cancerul, Parkinson și diabetul de tip 2.

 15. Plesca Luminita says:

  As vrea sa castig produsele Hofigal pentru ca este deja in obisnuinta mea si a famliei mele sa utilizam multe dintre aceste produse de cativa ani buni. Suntem foarte incantati de efectele pe care le au asupra sanatatii noastre , fie ca sunt suplimente nutritive , fie ca sunt cosmeticele firmei Hofigal. As recomanda oricui cu cea mai mare incredere spre exemplu ,, Gelul contur ochi cu coenzima Q10 ” ,produsul meu favorit si ,,Trilavanda After Shave Hofigal ” cumpar mereu pentru sotul meu si este absolut incantat pentru ca i-a disparut complet problema iritatiei dupa ras , iar preturile acestor produse sunt mai mult decat accesibile, ceea ce pentru buzunarele romanilor chiar nu este un aspect de neglijat !
  -Cea mai noua descoperire in domeniul medicinei este facuta de omul de știință nipon Yoshinori Ohsumi si a câștigat Premiul Nobel pentru Medicină in 2016 ,, pentru descoperirile sale legate de mecanismele de autofagie ” un proces fundamental pentru descompunerea și reciclarea compușilor celulari, conform Comitetului Nobel de la Stockholm.

 16. Miron Ioana says:

  Aș vrea să câștig produsele Hofigal pentru ca sunt din Romania si am farte mare incredere in produsele romanesti…
  Premiul Nobel pt medicina 2016 a fost luat de omul de stiinta nipon Yoshinori Ohsumi-pt descoperirile sale legate de procesele de autofagie,proces legat de descompunerea si reciclarea compusilor celulari.

 17. Geică Cristina-Maria says:

  Hofigal = natural Le folosesc de ~10 ani si in continuare le vreau!
  Premiul Nobel 2016 in medicina – a fost luat de omul de stiinta nipon Yoshinori Ohsumi, pentru descoperirile sale legate de mecanismele autofagiei.

 18. Elena Stan. says:

  1) Aș vrea să câștig produsele Hofigal pentru că le prețuiesc la adevărata lor valoare și doresc sa arat bine pentru cei dragi, pentru elevii mei și nu în ultimul rând pentru mine. Fagaduiesc sa devin o reclama vie a acestor produse!
  2) .Premiul Nobel pentrut medicina 2016 a fost luat de omul de stiinta japonez Yoshinori Ohsumi-pentrut descoperirile sale legate de procesele de autofagie, proces legat de descompunerea si reciclarea compusilor celulari.

 19. Diaconu Vasile Gabriel says:

  As vrea sa cistig produsele Hofigal pentru ca sunt romanesti,naturale,si sigure pentru ca nu contin chimicale daunatoare organismului si in timp am vazut efectele benefice! Cea mai noua descoperire in domeniul medicinei este facuta de omul de știință nipon Yoshinori Ohsumi si a câștigat Premiul Nobel pentru Medicină in 2016″pentru descoperirile sale legate de mecanismele de autofagie” un proces fundamental pentru descompunerea și reciclarea compușilor celulari, conform Comitetului Nobel de la Stockholm.

 20. lina says:

  3 . Aș vrea să câștig produsele Hofigal pentru că.. sunt fan produse romanesti si la mine in casa exista la orice ora macar un produs Hofigal (cimbru in monodoze de miere – “medicamentul” preferat al copilului de 5 ani) 4 Premiul Nobel pt medicina 2016 a fost luat pt descoperirile legate de procesele de autofagie, proces legat de descompunerea si reciclarea compusilor celulari, de omul de stiinta nipon Yoshinori Ohsumi

 21. Mare Maria says:

  As vrea sa cistig produsele Hofigal pentru ca sunt romanesti,naturale si sigure , pentru ca nu contin chimicale daunatoare organismului .
  „Omul de știință nipon Yoshinori Ohsumi a câștigat săptămâna trecută Premiul Nobel pentru Medicină, «pentru descoperirile sale legate de mecanismele de autofagie», conform Comitetului Nobel de la Stockholm. Yoshinori Ohsumi, 71 de ani, este profesor la Centrul de Cercetare Frontier din cadrul Institutului Tehnologic din Tokyo.

 22. Baicusi Lucia says:

  Aș vrea să câștig produsele Hofigal pentru că sunt gravida in cinci luni si dupa ce am studiat saptamani in sir ce cosmetice sunt sigure in sarcina, fara risc pentru bebe, fara o gramada de substante nocive, Hofigal e printre foarte putinele firme care nu sunt periculoase in sarcina si pentru bebe.
  Premiul Nobel pentru medicina in anul 2016 a fost luat de omul de stiinta nipon Yoshinori Ohsumi, descoperirile sale legate de procesele de autofagie,proces legat de descompunerea si reciclarea compusilor celulari i-au adus acest premiu celebru.

 23. Bot Geanina says:

  Aș vrea să câștig produsele Hofigal pentru că am deplina incredere in produsele romanesti, acestea (Hofigal) fiind naturale, fara parabeni si ne protejeaza pielea, avand grija sa ramana catifelata si profund hidratata, Samponul 5 R și balsamul cu coenzima Q 10 sunt preferatele parului meu, Hofident Q 10 pentru îngrijirea gurii intregii mele familii si copiilor le-ar fi folositor samponul de copii si spirulina, pentru fiecare din familie cate un produs! Pun mare accent pe sanatatea familiei mele, de aceea folosim doar produsele noastre, autentice, sanatoase, Cea mai nouă descoperire, care a și luat premiul Nobel pentru medicină în 2016, este mecanismul autofagiei, descoperit de cercetatorul Stefan Manea si consta intr-un proces prin care celulele se regenerează.

 24. boar ramona says:

  As vrea sa cistig produsele Hofigal pentru ca sunt romanesti,naturale si sigure , pentru ca nu contin chimicale daunatoare organismului .
  „Omul de știință nipon Yoshinori Ohsumi a câștigat săptămâna trecută Premiul Nobel pentru Medicină, «pentru descoperirile sale legate de mecanismele de autofagie», conform Comitetului Nobel de la Stockholm. Yoshinori Ohsumi, 71 de ani, este profesor la Centrul de Cercetare Frontier din cadrul Institutului Tehnologic din Tokyo.

 25. dumitrescu elena raluca says:

  Compania Hofigal a demonstrat dealungul timpului ca are produse de o calitate superioara ,o gama diversa ,produse sigure pentru copii si romanesti de aceea le prefer si mi/ar place sa le castig.Descoperire legata de mecanismele autofagiei celulare

 26. Oana says:

  Buna ziua,imi doresc produsele Hofigal pentru a le incerca,nu am folosit nici un produs al fitmei dvs.
  Premiul acordat este pentru descoperirea mecanismului de autofagie.
  Multumesc

 27. Oana says:

  Buna ziua,imi doresc produsele Hofigal pentru a le incerca,nu am folosit nici un produs al fitmei dvs.
  Premiul acordat este pentru descoperirea mecanismului de autofagie.
  Multumesc

 28. Ignat Daniela says:

  Aș vrea să câștig produsele Hofigal pentru că sunt sigure, naturale si benefice pentru sanatate. Primesc un punct in plus ca sunt facute in tara, nu importate.
  Cea mai noua descoperire care a primit Nobelul pentru medicina anul acesta este cea a profesorului Yoshinori Ohsumi , legata de mecanismele de autofagie in procesele fiziologice.

 29. Zapartan Delia says:

  As vrea sa castig produsese Hofigal, deoarece am mare incredere in ele si imi fac foarte bine.
  Moshinori Ohsumi, profesor la Institutul Tehnologic din Tokyo, a câștigat premiul Nobel pentru Medicină în 2016. Cercetătorul japonez este specializat în biologie celulară. Premiul Nobel îi revine pentru descoperirile sale în domeniul mecanismelor autofagiei.

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …