DEZVOLTARE PERSONALĂ

Conversații cu Dumnezeu – Neale Donald Walsh – o carte care te izbăvește

Next ArticlePalatul Farnese
Comments (9)
 1. Viorel Zamfir says:

  Am citit primul volum cu ani in urma. Daca imi aduc aminte bine sunt vre-o 3 volume. Nu le-am citit pe toate. Le are fosta mea sotie.
  Eu vorbesc cu bunul Dumnezeu de mic copil si credeti-ma, imi raspunde mereu. Pun intrebari si dupa ceva timp imi vine in minte raspunsul, logica si argumentele. Si eu stau de vorba cu Dumnezeu.

 2. Tamara says:

  Am citit aceasta trilogie acum doi ani. Mi-a raspuns la multe intrebari. Am primit iubire, iertare, bucurie si o nesfarsita liniste sufleteasca. Ma simt binecuvantata ca am citit ,, Conversatii cu Dumnezeu”.

 3. Aghinitei Maria says:

  Nu am citit aceasta trilogie, dar cred ca o voi face pt. ca linistea si pacea care o simt cei ce o citesc, este o binefacere.

 4. mariana says:

  vreau si eu cartile de unde pot sa le iau ?

  1. adriana.caranfil says:

   Buna Mariana,

   Pot fi comandate pe internet. Da o cautare si vezi unde le gasesti. Merita!

 5. Lamiita Durac says:

  Mi-a starnit interesul imediat , auzisem de ea dar informatia s-a pierdut pe parcurs . Ce bine ca mi-am reamintit . Si mi-am adus aminte si de poezia lui Octavian Paler , ale carui scrieri le admir extrem de mult , Interviu cu Dumnezeu . Chiar am recitit-o acum ….

 6. suzana suzy says:

  Sunt incantata ca am aflat aici, imi place acest gen de carte intentionez sa cumpar in viitorul f. apropiat !

 7. Goleanu Anisoara says:

  Voi comanda cartea. Prezentarea m-a convins.

 8. barbalata mirela says:

  Am cumparat cartea acum 1 saptamana. Inca nu am terminat primul volum. Dupa ce citesc toate volumele va spun si parerea mea. Pana atunci……..o recomand, este o carte usoara dar si grea( recunosc ca au fost pasaje pe care a trebuit sa le citesc de 2 ori), pentru mine a fost ca o revelatie. Imi permit un sfat celor care vor sa o citeasca si sunt ortodocsi: fiti deschisi pentru ca se spun lucruri importante dar depinde de voi cum le priviti.
  Multumesc dna Adriana pentru recomandare. Urmatoarea carte va fi “Poti sa iti vindeci viata” – Louise Hay……am insa continuarea la aceasta dar nu o voi citi pana nu cumpar prima.

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …