DEZVOLTARE PERSONALĂ

Cu spor şi chef de treabă!

Previous ArticleHamsii marinate
Comments (11)
 1. Lamiita Durac says:

  Ceea ce m-a bucurat si m-a impresionat mai mult , a fost prezenta tinerilor la vot .

 2. Bontas Mihaela (Sofica) says:

  recunosc, anul acesta am votat prima oara in ultimii 10 ani, tocmai din cauza ca imi ajunge la os situatia din tara noastra, unde cei care ar trebui sa ne conduca nu fac altceva decat sa ne bage mana in buzunar. sper la un viitor mai bun!

 3. spuma says:

  un articol impresionant

 4. suzana suzy says:

  Cu toţii avem, de fapt, momente din acestea din când în când. Este inevitabil…

 5. Tolea nicoleta says:

  Trist ce se intampla dar adevarat

 6. Goleanu Anisoara says:

  Votez de fiecare data,simt ca pot avea o contributie la o viata mai buna pentru romani.Nu mi-a iesit pana acum,dar nu renunt.Mai sper!

 7. Goleanu Anisoara says:

  Avem spor si chef de treaba dar, muncim de cele mai multe ori pentru imbogatirea altora,departe de cei dragi.Nu e drept! Speram totusi ca am votat bine si situatia se va remedia.

 8. roman ovidia says:

  am votat de fiecare data pentru o schimbare in bine a tot ceea ce este rau

 9. Agache Lucica says:

  Oamenii nostri chiar daca au plecat din tara nu au uitat pe cei dragi pentru care au plecat ajutandu-i cu banul lor muncit si castigat in strainatate.Gandul lor este aici,este la familia draga.Uniti cu cei din diaspora si iubindu-ne reciproc s-a vazut si prin prezenta masiva la vot cata iubire de semeni si de tara exista.Oriunde sunt romanii muncesc bine,fiecare si-a luat viata in miini cu chef si spor de treaba,sperand ca se va indrepta situatia in bine si in tara noastra in urma acestui vot dat.

 10. Aghinitei Maria says:

  Un vot pe care diaspora l-a dat alaturi de cei care s-au saturat ca Romania sa fie distrusa si furata ca-n cadru si acest vot l-a suparat pe premier : pe cei din diaspora i-a taxat cu 10 euro ( cu toate ca din banii trimisi rudelor si pe care acestia ii cheltuiesc pe produse ia TVA de 24% ) . Sa inteleg ca nu mai au ce sa fure?

 11. Ficea Adina says:

  Din pacate ma numar printre cei care fac asta de nevoie si nu de voie

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …