SĂNĂTATE

Cuptorul cu microunde – confortabil, dar ucigător pe termen lung

Comments (7)
 1. Aghinitei Maria says:

  Da, acum dupa ce au fost cumparate de multi ne spun si adevarul. Sunt nesanatoase si chiar periculoase=accidente mortale(cu apa tinuta mai mult in cuptor, a facut explozie!)

 2. Agache Lucica says:

  E bine sa fim informati pentru a ne putea feri de tot ce nu-i sanatos pentru oameni.

 3. roman ovidia says:

  Cuptoarele cu microunde au efecte asupra produselor alimentare incalzite sau gatite dar si asupra organismului uman care ingera aceste alimente. De cele mai multe ori, efectele sunt nocive : deterioararea unor substante alimentare rezultand agenti implicati in etiologia unor cancere, reducerea valorii nutritive a alimentelor, efecte biologice directe ale microundelor.

 4. wow. cate efecte nocive! stiam ca este daunator si ca diminueaza valoarea nutritiva a alimentelor, dar nu atat de multe lucruri.

 5. ghelbere elena says:

  Am citit de mult despre nocivitatea cuptoarelor cu microunde si a telefoanelor mobile. Nu stiu daca a renuntat cineva la ele, dar la telefoanele mobile nu a renuntat nimeni, dincontra sunt persoane care cara dupa cate 2, 3 telefoane.

 6. (puiu) barbalata mirela says:

  Asa este. Stiu cat de noviv este dar il folosesc, recunosc. Nu foarte des, dar…. 🙂

 7. Goleanu Anisoara says:

  Cu criza de timp din zilele noastre, nu observam multe lucruri si nu e bine. Ne scurtam viata si ne periclitam sanatatea,care este cea mai de pret avere pentru oricine.

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …