DEZVOLTARE PERSONALĂ

Emigranţi de serie B

Comments (6)
 1. Agache Lucica says:

  Romania nu se prezinta in fata lumii cu capul sus,de aceea cei plecati in strainatate continua sa fie tinta atacurilor si a rasismului,simtindu-se fara aparare.

 2. Doina Bontas says:

  Sunt sigura ca anul asta procentul politicienilor cu dosare se va mari simtitor !

 3. Andronache verginica says:

  Din pacate,,asa este”!Foarte trist.

 4. Goleanu Anisoara says:

  Multi romania au plecat in strainatate pentru un trai mai bun sau pentru a se realiza mai bine profesional,in tara nefiind conditii tehnice si financiare adecvate.Dar nu numai romanii pleaca unde vad cu ochii, pleaca si italienii, si germanii si francezii,pleaca acolo unde salariul e mai bun si conditiile de trai mai bune.Lumea se amesteca dar, la suprafata ies cei care savarsesc fapte reprobabile si lumea ii eticheteaza ca atare.Cei care muncesc cu adevarat , sunt seriosi, respecta legile statului in care au emigrat-acestia trec neobservati si e pacat! Ne pare rau ca acesti romani au parasit tara, ei ar fi scos Romania din situatia in care se afla acum dar,nimeni nu ne apara interesele.Poate in viitor,ceva se va schimba si , ni se vor intoarce romanii bravi, destepti si curati, muncitori si scoliti la noi, se vor intoarce sa faca din Romania , o tara ca afara!

 5. Daniel says:

  De ce trebuie sa plece capul romani ? Numai cei care au de ce sa plece capul il pleaca. Cine stie sa nu se lase calcat pe coada si are argumente sa nu se lase, o sa il faca pe neamt sa spuna, scuze, am gresit in ce am spus. Am treccut prin situatii de genul, dar argumentele mele l-au facut pe neaamt sa isi ceara scuze de fata cu tot colectivul si am fost mandru de asta.

 6. (puiu) barbalata mirela says:

  Trist. Adevarat. Romanii plecati in strainatate nu sunt respectati pentru ca ei nu se respecta pe ei insisi. Nu vorbesc de toti. Unii dintre ei. Iar acest lucru s- a intamplat de- a lungul anilor. Nu poti reface intr – o clipa ce ai construit in timp. Romanii din tara pe cine sa apere? Pw ei sau pe cei plecati? Putem cknstrui o Romanie mai frumoasa, mai buna dar trebuie sa vrem. IMPREUNA.

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …