LIFESTYLE

Fericirea internă brută

Comments (6)
 1. anca says:

  ne ia atat de putini sa fim fericiti, dar noi alergam dupa altele.
  cand obtinem ceea ce crdeam ca ne dorim, de multe ori realizam ca tot nu nu aduce bucurie!
  putem emigra in Buthan? 🙂

  1. Elena says:

   Exista o fraza cheie-“…budismul se practica cu fervoare…”.
   Acesta propovaduieste viata simpla,meditatia, pozitivitatea, un mod de viata in care este prevazut respectul pt orice fiinta vie;când vreodata s-ar aplica la noi asemenea precepte?

 2. Goleanu Anisoara says:

  Ce-ar fi sa ne uitam mai cu atentie catre Bhutan?! Catre modelul lor de guvernare! Sa ne trimitem guvernul acolo in schimb de experienta sau la cursuri de pregatire profesionala.

 3. Dumitrescu Claudia says:

  Foarte frumos,cred ca ei au si o alta mentalitate,la noi in Romania si nu numai nu cred sa r putea asa ceva,la noi e goana dupa banii,nu dupa fericire !!!!!

 4. (puiu)barbalata mirela says:

  Interesant…nu am stiut de existenta acestei mici tari….nu cunosc informatii deci nu pot contrazice. Putem fi fericiti daca vrem, dar nu e chiar asa de simplu…sau poate e????
  Fericirea vine din noi sau este cu noi doar ca ea are anumite fatete.
  Cred ca in aceea tara fericirea este un lucru simplu pt ca nu sunt multe asteptari sau sunt mici, populatia este mica, mentalitatea este diferita de a noastra, nu de ieri de azi…..
  Se poate si la noi, desigur. Trebuie sa vrem…dar, din pacate, cu o floare nu se face primavara…parerea mea. Degeaba vreau eu, daca….. Sau poate si asta este tot o scuza, pe care o gasesc si eu, pentru a nu fi cu adevarat fericiti???!!!!!!

 5. ghelbere elena says:

  Sa recapitulam: o tara saraca unde nu exista analfabeti, decicventi, coruptie unde accesul la sanatate si educatie este gratuir, unde oamenii au toate facilitatile asigurate. Nu se poate, nu exista asa ceva.

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …