DEZVOLTARE PERSONALĂ

Fii încrezător în necunoscut, domeniul tuturor posibilităților

Comments (17)
 1. spuma says:

  cit adevar spuneti asa e

 2. Lamiita Durac says:

  Am spus-o si cu alta ocazie ca ma atasez prea mult de oameni, locuri… obiecte . M-am tot gandit , de ce …. si uneori ma intreb , oare nu cumva de teama de necunoscut ???? Oare daca renunt la un obiect si-l voi inlocui cu altul , nu-mi va aduce dezamagire , nu voi regreta pe cel la care am renuntat ? Sunt intrebari carora nu legasesc un raspuns care sa imi fie garantat ca e cel adevarat .

 3. Bontas Mihaela (Sofica) says:

  un articol foarte interesant, din care avem multe de invatat.

 4. Aghinitei Maria says:

  Trebuie sa ne adaptam si sa fim increzatori in schimbare. “Fii suficient de flexibil încât să permiți și alte soluții decât cea la care te-ai gândit inițial” iata un sfat bun!

 5. Tolea nicoleta says:

  Trebuie sa schimbam ce credem ca este gresit cat putem

 6. suzana suzy says:

  Poate ca cea mai mare provocare pe care va trebui sa o infrunti in viata este depasirea fricii si dezvoltarea obiceiului de curaj. Atunci cand dezvoltam obiceiul curajului si increderea in sine de neclintit, o noua lume de posibilitati se deschide in fata noastra.

 7. suzana suzy says:

  Oamenii se simt adesea mai putin increzatori in situatii noi sau dificile. Poate cel mai important factor in dezvoltarea increderii de sine este planificarea si pregatirea pentru necunoscut.

 8. Goleanu Anisoara says:

  Am o ruda de 103 ani si inca este bine,se deplaseaza fara baston si are mintea intreaga,ca orice om sanatos.A trait vremurile grele ale razboiului, a fost pe front,i-a murit prima sotie si primul copil de tifos, s-a recasatorit ,a muncit intr-o fabrica pana a iesit la pensie, s-a recasatorit, are trei copii,de cativa ani i-a murit si a doua sotie, a avut necazuri mari.A trait ca orice om,a mancat ce-a avut dar, este cumpatat, cu bun simt,cu respect pentru cei din jur,credincios.Eu cred ca doar cumpatarea si munca l-au ajutat sa traiasca pana la acesta varsta.Nu refuza un pahar cu vin bun sau o bucatica de slanina cu ceapa,bea si o cafeluta dimineata,e inca independent si are demnitatea lui de om.
  Daca vrei sa traiesti mult si sa-ti pastrezi sanatatea, trebuie sa fii atent cu viata ta in fiecare clipa!

 9. roman ovidia says:

  Acum îmi dau seama că nu miracolul este cel care-l creează pe credincios. În schimb, toți suntem credincioși. Noi credem că iluzia lumii materiale este complet adevărată. Această credință este închisoarea noastră. Ea ne împiedică să facem călătoria în necunoscut

 10. Agache Lucica says:

  Studiind mentalitate longevivilor planetei se poate spune ca nici acesia nu au fost scutiti de saracie,necazuri,drame si mai ales de pierderea fiintelor dragi.
  Viata este un proces in continua schimbare.Trebuie sa ne adaptam,fiind increzatori in schimbare,sa incercam sa schimbam ce credem ca nu este bun.

 11. Agache Lucica says:

  Pentru a obtine un rezultat bun nu trebuie sa folosim acelas procedeu mereu.Trebuie sa incercam diferite cai ,fiind increzatori cu mult curaj,fiind atenti la cele mai bune posibilitati.Toate lucrurile trebuie ajustate din mers,viata fiind un proces in continua schimbare.

 12. Aghinitei Maria says:

  Uneori este mai bine sa nu te arunci cu capul inainte in orice schimbare, ci sa cantaresti riscurile.
  Dar , sigur trebuie sa ne adaptam si sa fim increzatori in schimbare. “Fii suficient de flexibil încât să permiți și alte soluții decât cea la care te-ai gândit inițial” iata un sfat bun!

 13. Goleanu Anisoara says:

  Totusi, nu te arunca in necunoscut orbeste,ai creier si poti gandi bine ceea ce faci.Nu ;lasa sa te domine amintirile,ziua de maine poate fi mai frumoasa, mai interesanta!

 14. Dumitrescu Claudia says:

  Cat de minunat poate fi omul !!!

 15. (puu)barbalata miela says:

  Frica de necunoscut este mare si exista in noi. Trebuie sa o acceptam si sa mergem inainte. Necunoscutul va exista intotdeauna pe cand noi ne ducem. Trebuie sa luam lucrurile asa cum sunt, sa gandim atat cat trebuie, sa acceptam ca putem gresi. Dar asta ne face oameni, ne invata sa fim intelepti. Avem 2 posibilitati: sa mergem inainte dand mana cu necunoscutul sau stam pe loc cu frica interioara.

 16. Goleanu Anisoara says:

  Trebuie sa fim deschisi la nou, sa ne adaptam din mers schimbarilor din viata cotidiana,sa acceptam realitatea si chiar sa cautam solutii acolo unde putem imbunatati situatia.Asa, nu vom imbatrani si nu ne vom plictisi niciodata!

 17. ghelbere elena says:

  Nu trebuie sa-ti fie frica de necunoscut. Necunoscutul ne ajuta sa ne cunoastem limitele, asa vom putea merge mai departe in viata.

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …