SĂNĂTATE

Inegalități în tratarea cancerului în Europa

Comments (3)
 1. Agache Lucica says:

  Lipsa unor medicamente necesare pentru tratarea bolnavilor de cancer din tara noastra a afectat multi pacienti.Acestia nu-si pot incepe tratamentul la timp,s-au l-au inceput prea tarziu avand putine sanse la supravietuire.
  Regizorul Claudiu Mitcu a realizat documentarul -Reteaua-The Network,documentar ce urmareste drumul medicamentelor citostatice din Austria si Ungaria pana la pacientii din Romania.
  Regizorul va prezenta laParlamentul European o selectie de 10 minute dn acest material.

 2. Goleanu Anisoara says:

  Nu stiu de ce nu se aloca mai multi bani pentru cercetarea cancerului. Prea multi oameni mor din aceasta cauza si totusi, nu s-a gasit un medicament care sa o vindece.Se fac tot felul de experimente, dar ceva concret nu s-a gasit. Nu se poate sau nu se vrea! Cand vezi copilasi care sufera de acesta boala, te intrebi instinctiv: De ce ,Doamne?!Si raspunsurile intarzie.Fiecare incearca pe cont propriu sa gaseasca un leac pentru vindecarea celor dragi, cu disperare, cu speranta si ,pana la urma ,moartea trimfa. Cred ca hrana plina de E-uri, aparatura sofisticata si iradianta din locuinte, poluarea apei si a aerului, supararile personale…ceva din acestea toate provoaca acesta boala cumplita,adesea necrutatoare, prea adesea…

 3. ghelbere elena says:

  Am avut foarte multi ministri la Sanatate dar nici unul nu a facut nimic pentru ca bolnavii nostri de cancer sa beneficieze de un tratament cat mai apropiat de al celor din restul Europei.

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …