TIMP LIBER ȘI EVENIMENTE

Mamaia face senzație la Târgul de Turism de la Tel Aviv!

Comments (3)
  1. Agache Lucica says:

    Ma bucur pentru reusite in unele domenii cand aud ca printre ele se numara si Romania.Avem locuri frumoase in tara si prin promovarea cu brosuri,articole postate pe siteuri vom reusi sa atragem in domeniul turismului,turisti din toate colturile lumii.Locuri frumoase ca statiunea Mamaia si cluburile ei trebuie promovate.E bine de aceasta senzatie facuta la Targul de Turism de la Tel Aviv.Prin Campania derulata de ALDD, turisti israelieni,si,nu numai vor fi curiosi sa descopere frumusetile acestor locuri.Avem nevoie de strategii de promovare a destinatiilor romanesti in Israel,in care dumevoastra va implicati,impreuna cu cei de la Ministerul Turismului si presedintele ANT,poate vor da roade bune aceste intalniri.

  2. Aghinitei Maria says:

    Salut initiativa D-nei Corina Martin, Preşedinte Asociaţia Litoral – Delta Dunării, de a promova litoralul romanesc impreuna cu Deta Dunarii,prin atragerea turistilor din Israel cu brosuri traduse in lb. ebraica si prin infiintarea unei curse charter directe Israel -Mamaia .Asa, pe litoral si in delta, vor fi cat mai multi turisti in anul 2015, piata din Israel fiind una stategica . Eu zic ca merita din plin sa fie vizitate aceste locuri minunate!

  3. Goleanu Anisoara says:

    Turistii israelieni prefera litoralul romanesc si locurile minunate din Romania.Multi dintre ei sun plecati din Romania si au pastrat in suflet locurile in acre au trait. E ca a doua lor tara!

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …