TIMP LIBER ȘI EVENIMENTE

Murano – insula care a inventat sticla de artă

Murano Island
Previous ArticleHer – Ea - 2013
Comments (5)
 1. Lamiita Durac says:

  Stiam doar ca exista vestita sticla de Murano dar nu stiam atatea informatii despre ea , despre locatie …. si chiar daca as ajunge vreodata acolo si n-as avea posibilitatea sa plec cu un suvenir mai valoros , mi-ar placea sa imi fac niste bijuterii macar cu sticla de Murano .

 2. Bontas Mihaela (Sofica) says:

  ar fi superb sa pot vizita acest loc.

 3. Aghinitei Maria says:

  Insula Murano atat de vestita pt. lucarile de arta din sticla de murano. Interesant sfat sa cumparam margele si sa ne confectiona singure bijuterii. Asa iesim mult mai ieftin si cum margele sunt minunate, vom obtine coliere si bratari asa cum ne dorim, mai ales ca multi comercianti incearca sa ne pacaleasca , punand certificat de auteticitate pe sticlla ieftina _chinezarii. ” Atenție, turiști: mulți comercianți locali pun fără rușine etichete de autenticitate pe contrafaceri ieftine chinezești. Așa că, uitați-vă după simbolul “Vetro Murano Artistico“, pe care îl expun cu mândrie magazinele și showroom-urile care vând sticlă autentică.” Am citat din articol pt. ca cei ce nu au deschis articolul, sa nu piarda acest sfat atat de util .

 4. suzana suzy says:

  Bijuteriile Murano, ca si obiectele decorative Murano, prin frumusetea lor, frumusetea apei, soarelui, aerului reflectate in ele, ofera o bucurie a contemplarii in sine .

 5. Goleanu Anisoara says:

  La Murano, este raiul sticlei, a sticlei ridicate la rangul de arta autentica.Cu maini dibace, cu idei indraznete, locuitorii au creat opere de arta care sunt renumite in lume.Obiectele sunt fragile da, foarte cautate prin unicitatea lor.Si din sticla se pot castiga bani buni,prin munca ,prin perseverenta. Locuitorii artisti sunt mandri de operele lor,pastreaza creatiilor lor cu sfintenie si duc mai departe traditia de veacuri a inaintasilor lor.

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …