LIFESTYLE

Philomena – un film despre pierdere și regăsire

un-film-despre-pierdere-si-regasire
Next ArticleNe vom întoarce - II
Comments (6)
 1. Lamiita Durac says:

  Pare captivant , sigur il voi viziona . Am programul ptr toata saptamana cu filome recomandate de voi .

 2. spuma says:

  imi plac recomandarile dv

 3. Agache Lucica says:

  Philomena este un film despre pierdere si regasire.Povestea filmului este adevarata si de aceia impresioneaza.Adaptarea unei carti scrise pe baza unei documentari extinse,realizate in manastirile catolice ale mijlocului secol 20.
  In rolul principal este actrita Judi Dench.Aceasta a fost nominalizata la premiile Oscar,Globul de Aur si premiile BAFTA la categoria cea mai buna actrita.Un film captivant ce merita a fi vizionat.

 4. roman ovidia says:

  Povestea adevărată a unei mame pornite în căutarea fiului pierdut. Când a rămas însărcinată în Irlanda anului 1952, Philomena Lee a fost trimisă la mănăstirea din Roscrea, unde urma să fie îngrijită ca o “femeie pierdută”. Pe când era încă în faşă, fiul i-a fost luat de călugăriţe în America şi dat spre adopţie. Philomena şi-a petrecut următorii cincizeci de ani căutându-l în zadar. Oare îl va regăsi?

 5. Goleanu Anisoara says:

  Dramatismul filmului este evident si este cu atat mai emotionant fiindca este realizat dupa un fapt real.O mama,chiar si foarte tanara, cum este Philomena, cand i se ia copilul de la piept traieste drama vietii ei,dar nu se lasa! Cauta prin orice metode sa ramana langa el dar pastrandu-si demnitatea si respectand fagaduintele incheiate cu cei care ii “fura” copilul.Destinul fiului este trist si mama il afla mul prea tarziu ca sa mai schimbe ceva,dar nu se revolta.Isi accepta propriul destin cu aceeasi demnitate cu care a trait toata viata si numai inima ei de mama stie cata durere a strans in anii in care n-a stut nimic despre fiul ei.Un film de vazut!

 6. Aghinitei Maria says:

  Este un film ce ma atrage, il voi viziona! (am avut probleme cu laptopul -de aceea nu am mai comentat 🙁 )

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …