SĂNĂTATE

Să oprim căderea părului!

Comments (12)
 1. Lupu Anca Gabriela says:

  Nu stiam, ca brusturele are asemenea beneficii.

 2. PREJMEREAN ANITA says:

  stiam de urzica ,galbenus de ou ,petrol dar de brusture nu stiam 🙂

 3. Nuta Nadoleanu says:

  eu mai folosesc si frunza de nuc

 4. Goleanu Anisoara says:

  Natura ne salveaza din orice situatie.Plantele au fiecare cate un rost, sa-l aflam!Stiu ca radacina de brusture are multe intrebuintari terapeutice si este o planta pe care o gasim peste tot, nu costa nimic.

 5. Aghinitei Maria says:

  Interesan! Un tratament natural, usor de efectuat si ieftin, multumim de sfat! Il voi urma: galbenus de ou crud, urzica si brusture! 🙂

 6. Goleanu Anisoara says:

  Uneori, caderea parului are cauze interne si poti sa te speli cu ce vrei, nu da rezultate.Brusturele si urzica sunt intr-adevar eficiente in acest caz,firul de par devine mai viguros dar, daca totusi, caderea parului continua, trebuie sa te adresezi medicului.Pot fi motive hormonale,lipsa unor minerale din corp ,socuri emotionale.De obicei, femeile nu chelesc,mai cade parul uneori dar nu trebuie sa ne ingrijoram prea tare.Va creste la loc daca remediem problemele .Aspectul parului nostru reflecta sanatatea noastra.Parul ne avertizeaza,noi nu trebuie sa ignoram avertizarea si sa luam masurile care se impun.

 7. comanescu angela cristina says:

  am sa incerc si eu

 8. (puiu) barbalata mirela says:

  DE amestecul acesta nu am auzit pana acum. De beneficiile oului da. Il folosesc si eu la diferite masti (atat pt par cat si pt ten)

 9. Rentru prevenirea caderii parului , folosesc ulei de masline , inainte de a-mi spala parul .Il lasa asa , infasurat in prosop cam o ora apoi ma spal , chiar nu mai am probleme sa-mi mai cada , si recunosc mi-a cam cazut anii trecuti.

 10. ghelbere elena says:

  Eu am folosit altceva: radacina de brusture, frunze de nuc si coaja de pe tulpina stejarului. La mine a dat rezultate. Acum este mai greu ca nu am de unde sa iau radacina de brusture.

 11. dumitrescu raluca says:

  stiam de mica de urzica ,mama ne clatea cu apa in care fierbea urzicile ,facea bine pentru par,dar de brusture nu stiam

 12. Bogzoiu Daniela says:

  Interesant! Acum ca au aparut urzicile pot sa si incep!!!

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …