DEZVOLTARE PERSONALĂ

Tinerii daci ai României – o lecție de verticalitate ce merită aplaudată!

mandra Omnis Barbaria
Comments (6)
 1. Paul Cheptea says:

  Am de facut o precizare importanta : Mugur Pop este membru al Asociatiei Terra Dacica Arterna din Cluj Napoca ( reenactor dac). Tudor Bonta este membru voluntar al Asociatiei Terra Dacica Aeterna din Cluj Napoca.( reenactor roman ). Bandici Razvan este membru voluntar al Asociatiei Terra Daccica Aeterna din Cluj Napoca ( reenactor roman). Nici unul nu este membru al Asociatiei Omnis Barbaria. Omnis Barbaria a eludat sa va specifice acest lucru, laudandu-se in postari pe facebook si in panoplia foto a evenimentului de la Roma cu trei reenactori care nu fac parte din acest grup. Pentru o informare corecta cred ca trebuie sa faceti o rectificare in articolul d-vs.
  Terra Dacica Aeterna – Cluj Napoca

  1. Liliana Angheluta says:

   Domnule Paul Cheptea…Omnis Barbaria nu a eludat şi nu a greşit cu nimic. Dimpotrivă, mi s-a spus că unii dintre cei prezenţi sunt colaboratori. Eu am vrut doar numele celor pe care i-am cunoscut la această manifestare…Mă bucur în schimb să aflu despre asociaţia Terra Dacica Aeterna…şi despre efortul pe care-l faceţi cu toţii pentru a menţine vie istoria dacilor.
   Cu respect pentru munca şi dăruirea tuturor, Liliana!

  2. Adrian Branzanic says:

   Domnule Cheptea, ati uitat sa precizati ca eu sunt membru al Societatii Romane de Chimie. Caci, intr-adevar, Societatea Romana de Chimie mi-a platit drumul la Roma si merita a fi mentionata, la fel cum asociatia terra dacica si-a trimis “membrii” voluntari la Roma.

  3. Dana Dielleina says:

   Dragă Paul, în calitate de fost membru al asociației pe care o tot numești în comentariul tău, țin să menționez că niciodată nu a fost vorba de un „contract” exclusivist. Altfel spus, un membru Terra Dacica Aeterna poate activa în alte asociații în timpul liber, ca membru sau ca voluntar. E vorba pasiune pentru reenactment, nu obsesie bolnăvicioasă. Calmează-te un pic. Nici unul din membrii Terra Dacica Aeterna nu e proprietate privată; sunt oameni, deci sunt liberi să se plimbe nestingheriți prin lume. Seară frumoasă!

 2. Asociatia Culturala Omnis Barbaria says:

  Va multumim din suflet pentru cuvintele frumoase si pentru felul in care apreciati actiunile noastre. Daca am reusit sa aducem un strop de mandrie in sufletele romanilor prezenti sau daca am reusit sa starnim admiratia celorlalti turisti care ne-au vazut, putem spune cu adevarat ca eforturile noastre nu sunt in zadar.

  1. adriana.caranfil says:

   Noi va multumim ca printr-un efot extraordinar, reusiti sa recompuneti fragmente de istorie si de mandrie nationala. Tineti-ne la curent si cu actiunile voastre viitoare!

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …