SĂNĂTATE

Transpirație excesivă? Rezolvă problema cu produse naturale

Previous ArticleDomnul Fausto
Comments (11)
 1. Aghinitei Maria says:

  Ma bucur ca exista o metoda sa elimine transpiratia atat de nesuferita !

 2. Lamiita Durac says:

  Ceea ce ma dispera cel mai mult , vara , este transpiratia excesiva pe fata , in rest nu sunt asa probleme grave ….

 3. Tolea nicoleta says:

  De fapt, ajutoarele din natură sunt folosite cu succes în medicina tradiţională de mii de ani.

 4. suzana suzy says:

  Suntem activi emoţional, fizic şi tot ceea ce facem zi de zi presupune stres, care generează transpiraţie , ce ma deranjeaza mult vara transpiratia fetei !

 5. Bontas Mihaela (Sofica) says:

  Am mai auzit de oameni care sufera de asa ceva, ma bucur insa ca eu nu am aceasta problema, nici vara macar, rar de tot transpir. Cred totusi ca, conteaza si greutatea.

 6. Agache Lucica says:

  Procesul este o reactie normala a pielii in situuatii de supraancalzire a organismului.Ea apare in stari de neliniste si de consumul diverselor alimente sau bauturi cum ar fi nicotina si cofeina.
  Este bine de a urma un tratament natural de la Hofigal.E bine sa consumam carne mai putina si lactate grase.
  Sucurile si salatele din verdeturi sunt bune de folosit deoare clorofila are calitati dezodorizante.

 7. Aghinitei Maria says:

  Hiperhidroza este o situarie neplacuta si jenanta asa ca remediile naturale propuse sunt bine venite, caci cele chimice sunt de cele mai multe ori cancerigene. Deci sa folosim produsele degerminative, deodorantul natural de la Hofigal si sa avem un regim alimentar sanatos
  Excelente informatii

 8. Goleanu Anisoara says:

  HOFIGAL a cercetat si a gasit cea mai buna metoda de eliminare a transpiratiei excesive.E bine sa stim fiindca am putea alege tratamentul gresit si ne-am putea imbolnavi si de alte boli grave.

 9. Aghinitei Maria says:

  Transpiratia exesiv, hiperhidroza, este o situatie neplacuta si jenanta asa ca remediile naturale propuse sunt bine venite, caci cele chimice sunt de cele mai multe ori cancerigene.
  De aceea este indicat sa folosim produsele naturale: degerminative, deodorantul natural de la Hofigal si sa avem un regim alimentar sanatos. Excelente informatii !

 10. Rodica Granpier says:

  Transpiratia excesiva sau hiperhidroza poate fi un semn de avertizare. Aceasta poate semnala probleme cu glanda tiroida, diabet sau diferite infectii. Hiperhidroza este un lucru comun si in cazul persoanelor supraponderale.

 11. Agache Lucica says:

  Transpiratia excesiva poate fi rezolvata cu produse naturale ,descoperite de specialistii din fitoterapie si aromoterapie,produse care sa nu prezinte riscuri pentru sanatatea oamenilor.S-a constatat ca multe dintre deodorante contin substante chimice cancerigene.
  Remediile naturale de la Hofigal sunt bine venite ,deodorantele naturale,purtarea hainelor din bumbac,consumul de lichide sanatoase ,apa,ceai,un regim alimentar sanatos ,gemoderivatele si dusurile cu o temperatura cat mai apropiata de cea a corpului uman.
  Remediile naturale de la Hofigal pot fi folosite atat intern cat si extern,care merg de la eliminarea cauzei simptomelor pana la tratarea cauzelor.

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …