SĂNĂTATE

Urzica, un aliat de nota 10 în păstrarea sănătății!

Previous ArticleBaticul Mariei
Comments (5)
 1. andreea serban says:

  Sunt minunate,extraordinare pentru sanatate Si extrem de gustoase!

 2. Zamfir Viorel says:

  De ce nu se pot recolta de primavara pana toamna? Vreau sa va informez ca urzicile taiate in timpul sezonului vegetativ, cresc mereu ca si primavara. Numai iarna nu cresc. Cred ca obiceiul este de a le culege primavara si a le consuma, dar ele se pot culege in tot sezonul vegetativ ca si primavara.

 3. Goleanu Anisoara says:

  Ca si sparanghelul, care este regele verdeturilor, urzica, modesta si raspandita peste tot, chiar si pe marginea drumului, este la fel de pretioasa in boli crunte: diabet si guta.Sparanghelul este scump si rara dar, urzica e la indemana tuturor. Acum, primavara, o cura cu urzici ne intareste organismul si ne fereste de boli.E un dar al naturii pe care nu trebuie sa-l refuzam.

 4. Sorin Margineanu says:

  In perioada vegetativa sunt mai sarace in constiuenti. Toamna energia se lasa acumuleaza in partea din pamant si este folosita pentru dezvoltarea acesteia. O parte din energie este folosita primavara la reinvierea plantei. In momentul in care este recoltata in perioada vegetativa si nu este indeajuns de multa umiditate, nemaifiind temperatura scazuta, prin rupere se pierde seva si atunci se poate pierde planta. Acesta e rolul sapatului in gradina. Distrugi planta pana cand nu isi lasa samanta si in felul acesta scapi incet incet de cele nedorite, fara ierbicide (este munca multa dar nu bagi otrava in propria-ti mancare)

 5. dumitrescu raluca says:

  se spune ca de fapt tot ce este verde este super bun ,urzica este o planta de care multi nu stiu mare lucru decat ca poti sa faci urzici ca si mancare sa bei zeama in care le-ai fier ,si cam atat,nu café bine pentru diabetic si multe alte afectiuni

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …