TIMP LIBER ȘI EVENIMENTE

Veneţia: o sală de spectacole cu turiştii în rolul principal

Next ArticleHouse of cards - 2013
Comments (11)
 1. Ana Prisacaru says:

  Mi-ar placea sa ma plimb cu gondola si petrec macar o singura noapte in zona canalelor. Sa vad rasaritul si apusul de soare in Venetia!
  Felicitari pentru articol!

 2. spuma says:

  mi-ar place sa vizitez

 3. Bontas Mihaela (Sofica) says:

  un loc superb de vizitat.

 4. Tolea nicoleta says:

  Murano este poate cea mai faimoasă insulă din Lagună, cu o tradiție importantă în prelucrarea artizanală a sticlei

 5. suzana suzy says:

  Pentru mine e o alta destinatie de vis, unde trebuie neaparata sa ajung!!

 6. suzana suzy says:

  In Venetia nu exista nici prea multe perioade extra-sezon. Poti sa te afli acolo in mijlocul iernii reci si umede si tot sa gasesti Piata San Marco super-aglomerata.

 7. Agache Lucica says:

  Venetia este considerata o sala de spectacole,avand in rolul principal turistii veniti din toate colturile lumii.Este socotita patrimoniu al umanitatii de catre UNESCO.
  Este plina de magazine,vanzatori ambulanti care atrag turistii pentru a cumpara cate ceva ca suvenir.Gazdueste cel mai vechi festival de film din lume,fiind cea mai iubita destinatie de catre cinefli.

 8. Goleanu Anisoara says:

  Venetia este asemenea italianului! Agitata si zgomotoasa! Turistul nu se plictiseste niciodata. Se va integra in viata orasului, va manca bunatati traditionale,va vizita toate obiectivele stiute si nestiute dinainte,va face cumparaturi cat il vor tine banii si, ajuns acasa, va dori sa se intoarca.Venetia e unica!

 9. Aghinitei Maria says:

  Este o placere sa vezi constructiile minunate care sunt in apa si gondolele care plutesc si canta asa frumos (unii). Venetia este orasul romantic, unde multi aleg sa se logodeasca . Pe langa frumusetea locului, cu istorie veche, si gastronomia mediteraneeana este o incercare ce nu trebuie ratata si ca shoping margele din sticla de Murano, pe care le putem combina dupa placul nostru. Iar in P-ta San Marco , pe langa Palatul Ducilor o bijuterie arhitectonica si porumbeii fac atractia locului.

 10. kamy kamytza says:

  Intr-adevar un oras mirific care te surprinde la orice pas. Mi-ar fi placut sa fi stiu dinainte toate aceste indicatii ale tale destul de utile si folositoare pentru cei care nu au mai fost. Intr-adevar transportul este de exceptie si am ramas uimita sa vad cum e totul atat de promt. Apropo de transport pentru cei care vor sa plece am descoperit o agentie promta si ceea ce e mai rar la noi in ultima perioada persoane foarte calde si amabile care te ajuta sa-ti gaseasca cel mai ieftin zbor.

 11. Barbalata (Puiu) Mirela says:

  Nu am ajuns acolo. Din poze, da este un oras frumos. Merita vizitat.

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …