SĂNĂTATE

Vindecă-te de anxietate prin metode naturale!

anxietate aquiahora
Comments (24)
 1. NEACŞA NICOLAE says:

  FOARTE INTERESANT ARTICOLUL ADRIANEI CARANFIL.
  AŞ VREA SĂ ÎNCEP O CURĂ NATURISTĂ ANTIDERPESIVĂ.
  UNDE POT GĂSI “Omega 3&Omega6”?

  1. Ana Prisacaru says:

   Buna!
   Intrati aici si o sa gasiti ce va intereseaza:
   http://hofigalonline.ro/omega-3—omega-6-vegetal-cps-900-mg/239.htm
   Este pe pagina Hofigal.

 2. Kovacs Ferenc says:

  Util acest articol. In ultimul timp sunt tot mai ,multi oameni care ajung la depresie. Unde pot gasi Omega 3&Omega6???

  1. Ana Prisacaru says:

   Buna!
   Intrati aici si o sa gasiti ce va intereseaza:
   http://hofigalonline.ro/omega-3—omega-6-vegetal-cps-900-mg/239.htm
   Este pe pagina Hofigal sau apasati pe cuvintele scrise cu rosu din acest articol.

 3. Barascu Violeta Ramona says:

  Eu cred cu tarie in puterea miraculoase a naturii asa ca produsele Hofigal cu siguranta sunt cele mai potrivite.

 4. Lamiita Durac says:

  Din pacate …. am o problema , nu stiu exact despre ce e vorba .Am acest diagnostic pus prezumtiv . Nu as vrea sa vorbesc mai mult despre asta aici , doar ca am realizat ca am o problema si ca trebuie sa fac ceva .

  1. adriana.caranfil says:

   Da, sigur, neaparat, Lamaiita!

 5. Tolea nicoleta says:

  produsele Hofigal cu siguranta sunt cele mai potrivite.

 6. suzana suzy says:

  Anxietatea generalizată se referă la îngrijorări excesive şi incontrolabile privind evenimente de viată , dar se trateaza !

 7. suzana suzy says:

  Anxietatea, acel sentiment puternic de neliniste legata de un factor de stres fizic sau psihic, de obicei neconstientizat, poate deveni, pentru unele persoane, o stare permanenta.

 8. suzana suzy says:

  Manifestări ale anxietăţii, pe care le poţi trata natural, fără pastile cu efecte secundare ,in momentele de agitaţie şi de nervozitate, o ceaşcă de ceai de muşeţel te poate ajuta să te calmezi.

 9. suzana suzy says:

  Anxietatea este o emoție firească, care ne ajută să prevenim apariția unor situații amenințătoare , dar sunt incantata caci exista super tratament de la Hofigal .

 10. roman ovidia says:

  Înțelegem prin anxietate o stare accentuată de neliniște, în care așteptăm să se întâmple ceva rău sau simțim că nu ne mai aflăm în siguranță. Produsele Hofigal sunt foarte bune, le recomand tuturor cu mare drag

 11. Lupu Nicoleta says:

  Eu daca nu simt pamantul sub picioare ma iau transpiratiile si imi vine sa tip,inseamna ca am o problema.Dar sa fiu si la o inaltime oarecare e si mai rau

 12. Agache Lucica says:

  Anxietatea este o emotie fireasca se prezinta sub diverse forme ca,frica permanenta,o ingrijorare care-ti afecteaza activitatea si preocuparile din viata ta din cauza stresului.Anxietatea poate sa duca la izolare sociala ,devenind o depresie clinica,atunci trebuie intervenit pentru a nu permite anxietatii sa evolueze inspre depresie.Tratamentele se pot face cu Omega 3 si Omega 6 vegetali,necesari pe langa vitaminele C si E,seleniu si zinc.Produsele oferite de Hofigal sunt foarte bune in astfel de tratamente si nu numai.

 13. Aghinitei Maria says:

  Am citit articolul D-nei Adriana Caranfil si am inteles ca anxietatea duce la DEPRESIE, UNEORI SEVEREA. Nu stiam asta, dar e bine ca am primit informatii ca aceata boala atat de frecventa in zilele noastre la persoane tinere si nu numai ( care de multe ori nu este luata in seama, desi duce uneori chiar la actiuni de suicid) poate fi tratata si cu metode mai blande, respectiv fitoterapia.
  Omega 3 si 6 lupta cu succes impotriva depresiei si se mai consemneaza si vitamina C,E, seleniu, zinc, ulei de canepa, de in, de catina. Acestea intaresc sistemul imunitar si restabilesc echilibrul emotional. Multumim de informatii ce sunt bune pt. sanatatea noastra !

 14. Goleanu Anisoara says:

  Depresia si anxietatea sunt boli ,cu precadere, ale oamenilor singuri,ale somerilor,ale celor care traiesc drame sufletesti pe care nu le pot depasi. O mana de prieten intinsa catre cel depresiv, un tratament adecvat ,pot rezolva situatia.E trist ca incidenta acestor boli a crescut mult in ultimul timp,omul e tot mai slab in fata greutatilor vietii si cedeaza psihic.

 15. kamy kamytza says:

  Un produs extrem de eficient ’’Omega 3 & Omega 6 vegetal’’ care conține antioxidanții necesari pe lângă vitaminele C, E, seleniu, zinc, este una dintre metodele pentru tratarea anxietatii si insomniei .

 16. Rodica Granpier says:

  Poate termenul ne sună puțin străin, dar emoția aceasta ne este cunoscută tuturor – am trăit-o în numeroase situații de viață, încă de la vârste fragede.

 17. Agache Lucica says:

  Atat depresia cat si anxietatea sunt boli oamenilor singuri,plini de probleme,suferinte care trec prin diferite drame sufletesti fara a le putea depasi.Un tratament adecvat inceput de la primele simptome ale bolii,fiind inconjurati de prieteni cu care sa poti impartasi problemele poti depasi acest moment.Viata este plina de greutati si daca te lasi coplesit de acestea oricand poti ceda psihic.Produsele de la HOFIGAL joaca un rol important in tratarea acestor simptome de aceea este bine sa fie folosite.

 18. Aghinitei Maria says:

  Sentimentul puternic de neliniste legat de un factor de stres fizic sau psihic, de obicei neconstientizat, poate deveni, pentru unele persoane, o stare permanenta si sa se instaleze depresia, care este o boala serioasa! Am citit articolul D-nei Adriana Caranfil si am inteles ca anxietatea duce la depresie, uneori foarte severa. Nu stiam asta, dar e bine ca am primit informatii, ca aceasta boala atat de frecventa in zilele noastre la persoane tinere si nu numai ( care de multe ori nu este luata in seama, desi duce uneori chiar la actiuni de suicid) , poate fi tratata si cu metode mai blande, respectiv fitoterapia. Omega 3 si 6 lupta cu succes impotriva depresiei si se mai consemneaza si vitamina C,E, seleniu, zinc, ulei de canepa, de in, de catina. Acestea intaresc sistemul imunitar si restabilesc echilibrul emotional. Multumim de informatii ce sunt bune pt. sanatatea noastra !

 19. Simona Iordachescu says:

  Medicina holistica e singura care poate trata CAUZA si prin cauza, EFECTUL 🙂

 20. (puiu)barbalata mirela says:

  interesant si util articolul. Din pacate stresul a devenit o boala care dauneaza intregului nostru organism. De aici apar celelalte. Trebuie facut ceva inca de la primele simptome.

 21. FETIC BIANCA says:

  interesant si util articolul. Din pacate stresul a devenit o boala care dauneaza intregului nostru organism.

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …