VIAȚĂ ȘI OAMENI

WC-ul din fundul curţii

Comments (3)
  1. (puiu) barbalata mirela says:

    Aceasta este realitatea. Din pacate. Sunt locuri unde nu exista canalizare iar acolo unde exista nu sunt bani. De unde sa scoata un taran cu o pensie de 500 lei bani pentru canalizare: 1500-2000 lei chiar mai mult?

  2. Goleanu Anisoara says:

    Daca pana acum a functionat, mai merge si de acum-incolo! Lumea se modernizeaza,incet-incet vom renunta la toaletele din fundul curtii dar, nu-i nici-o rusine ca mai exista.Sunt alte lucruri de care ne-ar putea fi rusine, dar toaleta din fundul curtii e o mostenire de la inaintasi. Nu e rea dar ,inaintasii nostri nu prea acceptau sa -si faca nevoile in casa. Noi am acceptat ,fiindca asa e civilizat, este canalizare,se poate pastra curatenia, este igienic si bun pentru sanatate.Vor disparea,nici-o grija! Nu pentru ca ne-o cere lumea civilizata ci, fiindca traim intr-o lume din ce in ce mai civilizata si ne aliniem si noi regulile acesteia.

  3. ghelbere elena says:

    Si in satele unde este retea de apa curenta si canalizare ori nu sunt racordati ori sunt debransati din cauza ca nu au platit.

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …