Anca Daniela Raiciu – Iată planta care atrage banii în casa ta!

Banner Film Experience

salviaEste una dintre plantele mele preferate! Nu-mi lipsește niciodată din casă, iar ghiveciul din care pun frunzele ei în orice mâncare,  stă în permanență pe pervazul ferestrei – spune Anca Daniela Raiciu doctor în farmacie și specialist de primă clasă în fitoterapie și aromoterapie.

Este printre cele mai îndrăgite de mine, deoarece virtuțile ei sunt nenumărate – pledează aceasta. Nu multă lume știe că salvia, căci despre salvie vorbesc, este investită cu niște calități spirituale deosebite, dintre care vă voi împărtăși acum doar câteva. În civilizațiile asiatice este respectată de sute de ani, deoarece  printre energiile pe care le declanșează stimulează și induce energia banilor.

Dacă ai probleme cu banii în sensul că fie nu reușești să-i faci, fie dacă-i faci, nu economisești nimic și îi risipești de parcă nici n-ar fi fost, este bine să cunoști, să îndrăgești și să folosești salvia în toate aspectele vieții tale personale. Vei constata schimbări în viața ta și nu glumesc deloc! 

Întrucât banii sunt o energie sensibilă și nu se simt atrași de persoanele care nu-i respectă și nu-i valorizează suficient, salvia vine să regleze aceasta relație defectuoasă. Planta are extraordinara calitate de a exercita un efect benefic asupra creierului, nervilor, ochilor, glandelor. Ea crește discernământul și te face mai conștient asupra legăturii dintre cauză și efect, îți clarifică înțelesul lucrurilor și te face mai vioi din punct de vedere intelectual.

Se spune că odată, salvia a vorbit unui filosof în somn și i-a spus să transmită celorlalți toate darurile sale: ’’Pentru că fortific, alung panica, aduc vitalitate celor obosiți sau bătrâni și cresc nivelul de concentrare și claritate mentală, aduc bunăstarea pe unde trec. De aceea, spune-le oamenilor să mă  folosească în toate felurile. Beți-mă, inspirați fumul meu, atârnați-mă deasupra ușii cassalvieei și eu vă voi purifica, voi filtra ceea ce  nu vă face bine și voi amplifica prosperitatea și lumina interioară. Vă voi arăta viitorul în somn dacă veți dormi cu mine aproape. Numele meu este înțelepciune și eu aduc cunoaștere, memorie și prosperitate. Pentru că sunt la vedere mulți mă vor ignora. Dar te rog pe tine să duci mesajul meu mai departe!’’ i-a spus salvia înțeleptului.

Recomand – spune Anca Daniela Raiciu – să se folosească sub toate formele în care apare. HOFIGALUL o comercializează, tinctură, macerat sau ulei volatil sau ceai în combinație cu topinamburul.

Personal îi folosesc frunzele în toate mâncărurile pe care le fac, nu doar la cele din carne de pasăre așa cum se folosește curent. Rup 3-4 frunze din ghiveciul de pe fereastră. Le spăl cu apă călduță și le  adaug după ce închid aragazul. De asemenea, folosesc întotdeauna ceaiul după masă, iar cu uleiul volatil de salvie dezinfectez și purific aerul din casă – o să explic într-un episod viitor cum – sau aromatizez apa pentru baie.

Este planta care atrage banii în viața ta pentru că, de fapt, este o planta a vindecării mentale, spirituale, fizice, a clarificării și responsabilității de sine. Într-un cuvânt a înțelepciunii!

Întrucât nu pot fi epuizate proprietățile curative ale salviei într-un singur articol, voi reveni cu detalii – ne asigură interlocutoarea noastră.

Până atunci, poți afla mai multe despre calitățile curative ale salviei din articolul Uleiul esențial de salvie, examenele și dezamăgirea din dragoste   publicat pe site-ul     AQUI AHORA aici și cum Îți purifici dormitorul și apa de băut cu salvie    publicat pe site-ul nostru aici.

cumpara-acum1-1

Articol scris de Adriana Caranfil

 


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

33 Responses

 1. dorina slevas says:

  vreau si eu
  d

 2. HUTANU VERA CONSTANTINA says:

  De unde pot procura seminte sau rasad de SALVIE pentru a pune in ghiveci?

 3. Carmen ana says:

  Poate sa îmi răspundă și mie cineva de ce Salvia mea are floarea roșie. Mulțumesc

 4. Carmen ana says:

  Salvia mea are floarea roșie. De ce

 5. dumitrescu says:

  bun articolul,dar oare se gaseste aceasat planta undeva ,ca sa o cumparam

 6. FETIC BIANCA says:

  Foarte interesant articol

 7. Marinica volganescu says:

  Am avut si eu una dar era adusa din mexic si atragea numai pesos, asa ca am dat-o. Dar recomand cu caldura. Aveti grija sa fie din europa totusi.

 8. Lacramioara says:

  Foarte interesant articol,multumesc!!!!!

 9. Cristina says:

  De unde se poate procura acea planta care aduce noroc la bani?

 10. ileana says:

  chiar am nevoie de aceasta planta deoarece am o boala care nu se vindeca

 11. geta says:

  Unde o gasesc,se gaseste la florarie?

 12. gina gina says:

  Frunzele de salvie sint foarte eficiente in nevralgia dentara. O frunza tinuta in gura de seara pina dimineata, rezolva problema durereoasa a dintilor.

 13. laviniaclaris says:

  Si eu folosesc salvia! Am la tara o tufa mare si frumoasa care ma desfata, mai ales vara,cu florile ei de un albastru-mov . Imi iau si acasa buchetele si le pun la uscat ,folosind frunzele la mancare. Are o aroma deosebita!

 14. HORDOAN EDITH says:

  DA SANT DE ACORD.SI EU CULTIV SALVIA PT FAM MEA.

 15. leana says:

  citind articollul dv ma intrebam cum o floare sa faca bani sunt tare curioasa

 16. Marimar says:

  Planta mea pentru bani se numeste ,,MUNCA ”…

 17. marin says:

  Salvia am cunoscuto in Italia in sat Bosico in Alpii pusa la fript in ulei de masline e unul din delicatesele lumi!

 18. ghelbere elena says:

  Multumesc pentru articol. Eu intotdeauna gandesc pozitiv, nu sunt cheltuitoare pentru ca nu am ce sa cheltuiesc.

 19. Candelabru says:

  Am avut si eu una in casa , dar pentru ca veneau foarte multi bani in casa am renuntat la ea , casa era plina de bani de nu mai aveam loc sa merg , am dus planta la banca si banii intrau direct in cont fara sa fac nimic , nici nu mai lucrez acum , va îndemn sa faceti la fel

 20. Andrei says:

  Multumesc pentru articol. Adaug ca este de 0asemenea buna pentru dinti, sa te dai cu frunza pe ei,ii inalbeste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 + 18 =