VIAȚĂ ȘI OAMENI

Să nu fii proastă ca mă-ta!

femeie-indrazneata
Comments (3)
 1. Barbalata Mirela says:

  O Doamne, nici chiar asa! Total gresit sfatul 🙁
  Da, a avea numai 10 nu iti iti garanteaza fericirea dar nici sa fii curva.

 2. Liliana Angheluta says:

  Nu era un sfat adevărat, dna Mirela! Era mai mult un oftat, un mod al acelei femei de a răbufni, de a-şi manifesta ciuda că fata ei de nota 10 ratase totul sau aproape totul în viaţa personală. Priviţi-o ca pe-o ironie, asta e felul de a gândi şi vorbi al oamenilor simpli, să nu ne ascundem după deget. Oamenii simpli sunt direcţi, adevărul lor e frust şi vorbele tăioase, nu au nici timp nici chef de dulcegării.

 3. Bogzoiu Daniela says:

  Citind ma gandeam la baietelul meu, mi-as dorii sa invete, sa fie bun, dar in acelasi timp sa se descurce in viata. Nu invatam doar din carti ci si din greseli, e important sa-i calauzim in viata, dar sa-i lasam sa greseasca si sa-i povatuim. Lumea satului a ramas la fel se stramta si judeca la fel de mult! Oare cand putem sa-i spunem unei femei curva? E un catalog? Un nr de barbati de la care incepem sa-i spunem asa? Ar trebui sa ne gandim de doua ori inainte de ajudeca pe cineva si intotdeauna sa alegem o cale de mijloc, extremele sunt de multe ori periculoase!

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …