Antrenamente gratuite de Pilates, un sport care-ți revitalizează tot organismul

Banner Film Experience

antrenamente-gratuite-de-PilatesPilatesul este un tip de mișcare care prinde din ce în ce mai mult teren în lume, deoarece se adresează mai ales persoanelor care nu au practicat nici un sport, dar vor să fie în formă.

Pilatesul crește mobilitatea articulațiilor și tonusul muscular,  îmbunătățind întreaga postură corporală, mai ales că la origine reprezintă o metodă medicală de recuperare în cadrul căreia respirația are un rol extrem de important.

Practicat regulat, de trei ori pe săptămână, conferă stabilitate întregii musculaturi, coloanei vertebrale și abdomenului, lucrând în același timp eficient brațele, coapsele, fesele.

Unul dintre cele mai plăcute avantaje ale acestui tip de mișcare, conform celor care-l practică, este acela că exercițiile sunt executate lent, în regim de autocontrol și respirație profundă, nu executate superficial, acestea putând fi practicate de oricine, la orice vârstă, fără să planeze pericolul unei întinderi musculare sau a altei răniri.

Grație unor guru ai pilates-ului mondial, astăzi și tu poți profita de beneficiile acestui sport la tine acasă, urmărind filmulețele de antrenament gratuite de pe you tube.

Noi ți-o recomandăm pe Cassey Ho din America, care are zeci de milioane de vizualizări și fani care-i urmează programele de o extraordinară diversitate, însoțite de sfaturi practice gratuite și idei despre alimentație.

Urmărește-o și tu aici:

Articol scris de Diana Ichimescu


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

1 Response

  1. Barbalata Mirela says:

    Miscarea in sine este foarte buna si necesara si importanta pentru sanatatea noastra 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 + fifteen =