SĂNĂTATE

Floarea lui Isus combate insomnia simplu și neinvaziv

Insomnia poate fi cauzată de afecțiuni psihice si medicale, obiceiuri de somn nesănătoase, anumite substanțe și/sau anumiți factori biologici.

”Recent, cercetătorii au început să se gândească la insomnie ca la o problemă a creierului de a separa corect ciclul somn – veghe”, afirmă doctor în științe farmaceutice Anca Daniela Raiciu și adaugă:

”Se știe că schimbările hormonale și fiziologice pot provoca dereglările de somn, dar cel mai mult mă îngrijorează insomnia cauzată de afecțiuni psihice cum ar fi depresia.

Luptele psihologice cu care mergem la culcare și de care nu putem scăpa întreaga noapte pot produce schimbări semnificative în starea de spirit de a doua zi, iar dacă fenomenul se repetă constant ne poate afecta viața, relația cu sinele nostru și relațiile cu ceilalți. Dacă există deja o depresie gravă, afecțiune din al cărei tablou clinic fac parte pierderea interesului sau a motivației, sentimentele de tristețe sau lipsa de speranță, insomnia o poate agrava și nu este deloc de dorit acest lucru!

Vestea bună este aceea că această afecțiune poate fi tratabilă, chiar cu mijloace naturale, neinvazive, ușor de accesat.” – ne-a asigurat interlocutoarea noastră.

În acest sens HOFIGAL oferă pieței românești produse diverse și complexe care pot fi comandate aicicumpara-acum1-1 precum Floarea lui Isus care are o acțiune liniștitoare și sedativă datorită sinergiei dintre complexul flavonidic și bogăția de substanțele active pe care le încorporează sau valeriana.  

Lămuriri suplimentare în video.

Interviu realizat de Adriana Caranfil

Vizualizări total 4,564, Vizualizări azi 1
Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …