SĂNĂTATE

Gemoderivatele, puterea vindecătoare a plantelor la superlativ – video

Gemoderivatele sunt 100% naturale, nu au efecte secundare, restricții sau contraindicații, se pot folosi în cure îndelungate, indiferent de vârstă și se obțin din muguri și plante tinere.

Foarte important de reținut este faptul că puterea vindecătoare a plantelor este mult mai mare la gemoderivate dmuguri-de-coacaz-negru-monodoze-x-2-ml---gemoderivat-65-1ecât la planta matură, acestea având capacitatea de a elibera accelerat organismul de toxine. 

De multe ori gemoderivatele sunt întrebuințate tocmai pentru a pregăti organismul în vederea unei intervenții medicale semnificative, dar cel mai bine acționează atunci când sunt folosite de sine stătător.

Compania HOFIGAL, cea mai mare companie cu capital românesc de pe piața suplimentelor alimentare din România, produce o serie de gemoderivate, cu o adresabilitate foarte largă și se prezintă sub formă de monodoze pentru a evita erorile de dozare care pot surveni prin „numărarea” picăturilor de către pacient. Monodozele mai prezintă avantajul unei ca produsul să nu fie contaminat prin contactul cu produsul direct la fiecare utilizare.

Cum sunt, cum se administrează și ce afecțiuni pot fi tratate cu aceste suplimente care au o acțiune terapeutică foarte largă, ne lămurește doctor în științe farmaceutice Anca Daniela Raiciu, în interviul următor.

Aceste produse poate fi cumpărat din farmaciile HOFIGAL din toată țara, din farmaciile partenere care comercializează produsele HOFIGAL sau poate comandat online, dând click aici. 

cumpara-acum1-1

Interviu realizat de Adriana Caranfil

Vizualizări total 4,340, Vizualizări azi 1
Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …