SĂNĂTATE

Cânepa, aliată pentru o stare excelentă de sănătate

”Semințele de cânepă conțin doza perfectă de acizi grași esențiali omega 3 și 6. Acestea reprezintă un aliment complet și desăvârșit și i-a fost dat omului pentru a-și construi o stare bună și foarte bună de sănătate. Din acest motiv am creat un supliment alimentar redutabil la nivel mondial, care a și fost premiat Bruxelles și Geneva, destinat consumatorului român, care-l poate găsi la prețuri foarte accesibile și mă refer la produsul ”Omega 3 și 6 vegetal”.

Afirmația îi aparține cercetătorului Ștefan Manea, omul în viață cu cele mai multe invenții din lume în domeniul suplimentelor alimentare.

Întrucât acești acizi nu se regăsesc decât în puține alimente și nici nu este sintetizat de organism, devine imperios să-l administrăm pe cale externă. Doctor în științe farmaceutice Anca Daniela Raiciu ne ajută să înțelegem paleta largă a proprietăților terapeutice și de construcție ale acestui supliment alimentar.  Acesta poate fi comandat online de aici   la prețul de 16,50 lei.

cumpara-acum1-1

Urmărește video un interviu despre calitățile acestui produs.

 
Interviu realizat de Adriana Caranfil

Vizualizări total 6,615, Vizualizări azi 1
Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …