AQUI AHORA și GRAND HOTEL PERLA CIUCAȘULUI vă invită la concurs!

Banner Film Experience

grand-hotel-perla-ciucasului 2AQUI AHORA și GRAND HOTEL PERLA CIUCAȘULUI vă invită la concurs!

Câștigați un sejur de 3 zile, pentru două persoane, într-o cadru natural splendid, la Grand Hotel Perla Ciucașului (lângă Brașov), în perioada 1-3 mai, cu cazare și toate cele 3 mese incluse, pe întreaga perioadă!

Termenii și condițiile de participare

Concursul se derulează în perioada 1-20 aprilie 2014.

1. Înscrie-te la newsletterul AQUI AHORA aici și dă like paginii de Facebook aici. Dacă ai făcut-o deja mergi la pasul următor.

2. Răspunde la întrebarea:
Ce produse tradiționale, care sunt în fiecare zi pe masa oaspeților, se realizează la ferma complexului turistic Grand Hotel Perla Ciucașului?

Răspunsul îl găsiți în articolul: La Tărlungeni a fost creată o perlă: Perla Ciucaşului.

3.Prietenii voștri sunt interesați de menținerea sănătății printr-o diversitate de metode la zi, dezvoltare și evoluție personală, călătorii și destinații? Recomandați-le înscrierea la newsletterul și la pagina de facebook AQUI AHORA, până la data de 19 aprilie 2014.

Câștigă concursul participantul care trimite PRIMUL o listă cu 25 de nou-înscriși la newsletterul și la pagina de facebook a AQUI AHORA și răspunde corect la întrebarea de la punctul 2. Lista înscrisilor recomandați de tine va fi trimisă pe adresa office@aquiahora.ro, însoțită de adresa localității de domiciliu și numărul de telefon, până la data de 20 aprilie 2014.

Notă: Listele înscrișilor vor fi analizate după încheierea perioadei de concurs – 20 aprilie!

Nu înseamnă că dacă participi la concurs spre finalul perioadei (de exemplu) n-ai putea fi TU câștigătorul, prin simplul motiv că prietenii recomandați de tine, au reușit să se înscrie corect la newsletter (adică au  confirmat înscrierea dând click pe linkul primit automat în căsuța de e-mail) și au dat cu adevărat LIKE la pagina de Facebook a AQUI AHORA.

IMPORTANT: Pot participa persoane de pretutindeni, indiferent de continent, însă vor delega premiul unei persoane de pe teritoriul României. În acest caz, te rugăm să ne precizezi numele persoanei căreia îi oferi premiul tău.

Câștigătorul va fi anunțat pe site-ul și pe pagina de Facebook AQUI AHORA pe data de 21 aprilie 2014, după ce va fi validată lista înscrișilor.

AQUI AHORA și Grand Hotel Perla Ciucașului vă urează succes!


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

24 Responses

 1. STEFAN NADIA IRINA says:

  în cadrul complexului, în spaţii special amenajate, se fac brânza, caşul, urda şi celelalte brânzeturi, şunca, afumăturile, carnea şi cârnaţii, după reţete care dau savoare fiecarui preparat in parte

 2. Constantin Aurora says:

  produsele traditionale care se gasesc la Grand Hotel Perla Ciucasului sunt: lapte dulce , lapte batut , branza de vaci , cas , urda, cascaval , unt , carnati afumati si proaspeti, sunca , slana, muschi afumat , ciolan afumat (jambon),

 3. marc says:

  Produsele lactate sunt produse in ferma proprie(lapte dulce, lapte batut, cascaval, cas, urda,branza de burduf, telemea), deasemenea carnea de pui, porc, miel si vita sunt tot din ferma proprie fiind 100% ecologice.

 4. Bontas Cristina says:

  Produsele traditionale care sunt prezente zilnic pe masa oaspetilor Grand Hotel Perla Ciucașului sunt urmatoarele: brânza, caşul, urda şi celelalte brânzeturi, şunca, afumăturile, carnea şi cârnaţii, după reţete care dau savoare fiecarui preparat in parte

 5. Durac Lamiita says:

  Printre produsele ecologice care se fabrica la Grand Hotel Perla Ciucasului as enumera ,brânza, caşul, urda şi celelalte brânzeturi, şunca, afumăturile, carnea şi cârnaţii, după reţete care dau savoare fiecarui preparat in parte. Turiştii pot asista la intregul procesul de producţie este un fapt inedit

 6. Alina Florentina says:

  brânza, caşul, urda şi celelalte brânzeturi, şunca, afumăturile, carnea şi cârnaţii

 7. banica sanziana ioana says:

  branza,cas,urda,unt,afumaturi,carnati!!!!!!

 8. Serafimciuc Claudia-Lavinia says:

  In cadrul complexului Grand Hotel Perla Ciucașului, în spaţii special amenajate, se fac brânza, caşul, urda şi celelalte brânzeturi, şunca, afumăturile, carnea şi cârnaţii, după reţete care dau savoare fiecarui preparat in parte si care sunt în fiecare zi pe masa oaspeților

 9. Baltateanu Adriana says:

  Produsele cu care incantati papilele gustative a clientilor dumneavoastra sunt branza ,casul,urda si celelalte branzeturi ,sunca,afumaturile,carnea si carnatii .

 10. Cristina Palici says:

  Produsele tradiționale care sunt în fiecare zi pe masa oaspeților si sunt realizate la ferma complexului turistic Grand Hotel Perla Ciucașului sunt: brânza, caşul, urda şi celelalte brânzeturi, şunca, afumăturile, carnea şi cârnaţii

 11. Stefan Mariana says:

  Produse tradiționale, care sunt în fiecare zi pe masa oaspeților, realizate la ferma complexului turistic Grand Hotel Perla Ciucașului sunt: brânza, caşul, urda şi celelalte brânzeturi, şunca, afumăturile, carnea şi cârnaţii.

 12. marculescu constantina says:

  Produsele traditionale ce sunt prezentaate zilnic pe masa oaspetilor Grand Hotel Perla Ciucasului sunt :branza,casul,urda si celelalte branzeturi,sunca afumata ,carnea si carnatii .

 13. Bleotu Macrina says:

  Produsele traditionale care sunt prezente zilnic pe masa oaspetilor Grand Hotel Perla Ciucașului sunt urmatoarele: brânza, caşul, urda şi celelalte brânzeturi, şunca, afumăturile, carnea şi cârnaţii, după reţete care dau savoare fiecarui preparat in parte.

 14. Suciu Dorina says:

  In spaţii special amenajate, se fac brânza, caşul, urda şi celelalte brânzeturi, şunca, afumăturile, carnea şi cârnaţii.

 15. Gheorghiu Paul says:

  Produsele traditionale, prezente, zilnic, pe masa oaspetilor ” Grand Hotel Perla Ciucașului”, realizate la ferma complexului turistic, sunt: brânza, caşul, urda şi celelalte brânzeturi, şunca, afumăturile, carnea şi cârnaţii.

 16. Doina Ana Butman says:

  Produsele traditionale, prezente, zilnic, pe masa oaspetilor ” Grand Hotel Perla Ciucașului”, si realizate după reţete – care dau savoare fiecarui preparat in parte -, la ferma complexului turistic, sunt – brânza, caşul, urda şi celelalte brânzeturi, şunca, afumăturile, carnea şi cârnaţii.

 17. Mihalache Simona says:

  lapte dulce , lapte batut , branza de vaci , cas , urda, cascaval , unt , dupa care carnati afumati si proaspeti, sunca , slana, muschi afumat , ciolan afumat (jambon), apoi un bors de cocos sau o supa de cocos cu taitei de casa , si un berbecut la protap, papanasi cu smantana si dulceata de mure sau visine

 18. Gogoci Ramona says:

  lapte dulce , lapte batut , branza de vaci , cas , urda, cascaval , unt , carnati , sunca , slana, muschi afumat , ciolan afumat, bors etc.

 19. Aghinitei Maria says:

  produsele traditionale care se gasesc la Grand Hotel Perla Ciucasului sunt: lapte dulce , lapte batut , branza de vaci , cas , urda, cascaval , unt , carnati afumati si proaspeti, sunca , slana, muschi afumat , ciolan afumat (jambon), apoi un bors de cocos sau o supa de cocos cu taitei de casa , si un berbecut la protap.

 20. Pop Mihaela says:

  Prin urmare, în cadrul complexului, în spaţii special amenajate, se fac brânza, caşul, urda şi celelalte brânzeturi, şunca, afumăturile, carnea şi cârnaţii, după reţete care dau savoare fiecarui preparat in parte.

 21. Barascu Violeta Ramona says:

  Produsele traditionale care sunt prezente zilnic pe masa oaspetilor Grand Hotel Perla Ciucașului sunt urmatoarele: brânza, caşul, urda şi celelalte brânzeturi, şunca, afumăturile, carnea şi cârnaţii, după reţete care dau savoare fiecarui preparat in parte.

 22. Lazar Gabriela says:

  Cele mai bune produse traditionale se gasesc doar la Grand Hotel Perla Ciucasului , si sa enumeram cateva , ca sa nu facem pofta prea mare participantilor.
  Deci as incepe cu lapte dulce , lapte batut , branza de vaci , cas , urda, cascaval , unt , dupa care carnati afumati si proaspeti, sunca , slana, muschi afumat , ciolan afumat (jambon), apoi un bors de cocos sau o supa de cocos cu taitei de casa , si un berbecut la protap.
  Desert o portie de papanasi cu smantana si dulceata de mure sau visine sau……………….
  Trebuie sa inchei lista caci altfel va trebui sa plec spre Tarlungeni.
  O zi buna sa aveti.

  • adriana.caranfil says:

   Multumim Gabriela.

   Totusi, ca sa poti castiga concursul trebuie sa urmezi pasii indicati mai sus. N-ai vrea sa fii chiar tu castigatoarea?

 23. Mircea Fica says:

  Brânză, caş, urdă, şuncă, afumături, carne şi cârnaţi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ten − 6 =