SĂNĂTATE

Cerealele cu gluten aduc prejudicii sănătății. Iată ce ai de făcut!

Comments (4)
 1. Serafimciuc Claudia-Lavinia says:

  Foarte intereant articolul si subiectul dezvoltat. Personal dufar de diverticulita (tot o boala a colonului), iar mama mea sufera de artroza intr-un stadiu avansat, motiv pentru care a facut deja prima operatie de protezare a genunchiului.Am exclus deja din alimentatie faina alba, painea alba, fainoasele in general si am introdus orezul brun.
  Raman in asteptarea altor articole pe aceasta tema, deoarece sunt extrem de interesata de subiect.

  1. adriana.caranfil says:

   Ai facut un prim pas important. Vor fi nenumarate articole care-ti vor fi de folos! Multa sanatate Claudia si pastreaza-ti entuziasmul!

 2. suzana suzy says:

  Probabil ca cel mai important aspect ar fi acela de a nu ne mai minti cu faptul ca suntem consumatori de cereale integrale in conditiile in care pe rafturile supermarketurilor gasim tot felul de minunatii frumos ambalate.Multumim pentru informatii Aqui Ahora !

 3. Barbalata (Puiu) Mirela says:

  Nu am scos definitiv glutenul din alimentatie dar am inceput sa consum si produse fara gluten. Ar fi bine sa ne reorientam cand vine vorba de alimentatie dar nu multi vom reusi. Din diverse motive.

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …