SĂNĂTATE

Glutenul provoacă acidifierea corpului. Opriți sursa bolii!

Comments (12)
  1. elena says:

    Foarte corect,cunosc,asa e.

    1. adriana.caranfil says:

      Asa doamna doctor, sa le spunem oamenilor adevarul! Macar sa stie ce risca si sa ia o decizie, oricare ar fi ea, in cunostinta de cauza.

      1. (puiu) barbalata mirela says:

        Asa este. Trebuie sa ne informam. Dar mai trebuie safim si deschisi la informatii iar acestea sa fie aadevarate, nu cu tenta de manipulare.

  2. ivan says:

    Multumesc!

  3. spuma says:

    sfaturi bune de ascultat

  4. Lamiita Durac says:

    De 10 luni de zile nu mai mananc paine si nici alte cereale, paste , faionase in general. Motivul a fost sa slabesc dar uite ca mai am si alte beneficii . Stiu ca exista pe piata produse fara gluten sper sa fie si autentice , sunt persoane cu intoleranta la gluten .

  5. Bontas Mihaela (Sofica) says:

    si eu am renuntat la painea alba de ceva timp, dar nu am stiut ca glutenul are efecte atat de devastatoare.

  6. Aghinitei Maria says:

    Da , stiam ca glutenul este nociv, dar acum am citit si de ce : ne modifica PH-ul corpului, ducandu-l in zona de aciditate sub 7.Ce sa facem, omul cu inventiile lui a distrus natura si modificarile genetice ale plantelor ne distruge si sanatatea. E bine sa cumparam produse fara gluten. Multumim pt. informatii!

  7. Goleanu Anisoara says:

    Nu mai gasim pe piata acele plante crescute in gradina, fara ajutor chimic ci doar cu unul natural! Supa nu mai e la fel de gustoasa si aspectuoasa, friptura se rumeneste mai repede dar nu mai are gustul stiut de la bunica, prajiturile au aspect mai frumos dar nu mai sunt delicioase ca la mama acasa…De ce? Fiindca se incerca fortarea maririi productiei la hectar cultivat si , creste productia ,dar prametrii de gust si calitate se micsoreaza.Gasim plante modificate genetic, sa cresca intr-o luna cat intr-un an,gasim cartofi cat pepenii, pui de 2 luni, de 1 kg…dar , sanatatea noastra nu mai intereseaza producatorii, pe ei ii intereseaza doar profitul.Noi, consumatorii ,avem de ales…din doua rele, pe cea mai buna!

  8. ghelbere elena says:

    Stiam de soia modificata genetic acum aflu si de grau. Intr-adevar intoleranta la gluten ne da multe probleme si daca nu dai pentru un medic care sa dianosticheze boala celiaca este foarte grav.

  9. laura says:

    Produsele fara gluten contin o lista intreaga de E-uri… Eu chiar am nevoie de dieta fara gluten, dar ceea ce gasesc pe piata nu este sanatos! Este o noua nisa pe care au intrat diversi producatori, din care vor sa faca bani si atat.

  10. Daniela says:

    Dar daca punem paiinea in prajitor nu se distrug fermentii si painea este mai sanatoasa?Intreb si eu…..am observat ca daca pun painea in toaster nu ma mai balonez.

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

AquiAhora – Ghidul tău online de lifestyle

Copyright © Aqui Ahora – viață sănătoasă, dezvoltare personală și turism.