Arsă – cu Bradley Cooper – vezi trailer

Banner Film Experience

burnt-2015Bucătăria este singurul loc căruia simt cu adevărat că îi aparțin – spune personajul central jucat de Bradley Cooper.

Mai că același lucru l-aș putea spune și eu după ce am urmărit sute de show-uri de gătit şi de aici şi de aiurea, încât la un moment dat ajunsesem să dezvolt un soi de obsesie…

Obsedat de perfecțiune este și Adam Jones, un chef caracterizat de talent și geniu care redefinește arta culinară chiar în inima gastronomiei mondiale, Paris.

Nebunie, răzvrătire, dependență de droguri și alcool – trei însușiri care îl fac să piardă totul. Nu este însă destul pentru a-l frânge pe protagonist. O ia de la început, dar se recalibrează complet. Pornește cu ideea de a avea propriul său restaurant, drum presărat cu obstacole.

Dacă-ți plac filmele și-ți place mâncarea, o sa-ți placă sigur acest film care nu este doar despre mâncare. Inițial trebuia să se numească ’’Chef’’. Un alt detaliu interesant este acela că celebrul bucătar Gordon Ramsay a fost unul dintre consultanții acestui film.

Pe Bradley Cooper l-am mai văzut și mi-a plăcut în Limitless,  despre care poți citi aici, în Țeapă în stil american, despre care poți citi aici, în Hoțul de cuvinte despre care poți afla mai multe aici, toate filme excelente, pe care ți le recomand. Este, de asemenea, unul dintre actorii mei preferați.

Vezi trailerul filmului Burnt, aici.

Articol scris de Mircea Sebastian Savaliuc


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

3 Responses

  1. Goleanu Anisoara says:

    Prepararea hranei nu este o joaca si barbatii iau acest lucru in serios. Desi pare a fi apanajul femeilor, barbatii iau bucataria mai in serios si sunt foarte buni, talentati si inovatori in acest domeniu!

  2. (puiu) barbalata mirela says:

    Nu am vazut filmul dar este pe lista mea……in asteptare :). Actorul Bradley Cooper este un actor bun si chiar imi place.

  3. ghelbere elena says:

    Nu am vazut filmul, dar daca este despre mancaremai mult ca sigur o sa-mi placa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nine + five =